logo

Ето как Тайланд може да съсипе живота ви

Ето как Тайланд може да съсипе живота ви

Лесният живот, евтинията, наркотиците и жените могат да ви подведат фатално...

Ето една истинска история от мен, една двойка, която живееше в съседство. Млада двойка, тя е слаба блондинка, на 30 години, много ефектна, има дъщеря, която е взела със себе си в Тайланд, след като я уредила в тайландско училище. Много амбициозна, с две висши образования, майка й изпраща пари за живеене, очевидно от неин успешен бизнес. Приятелят й е обикновен неудачник, който няма нищо против да пие и да получава всичко безплатно.

Началото
Не знам как са се срещнали и при какви обстоятелства, едно нещо, което знам, че тези отношения очевидно не отговарят на нормите на типична млада двойка, тя има пари, той е беден използвач, пише известната руска блогърка Наташа Глотова.

Haeмитe в тeзи гpaдoвe ca тoлĸoвa виcoĸи, чe няĸoи живeят в лoдĸи

Между другото, има много такива типажи в Тайланд, и не само сред руснаците, но и европейците. Както си спомням, те постоянно бяха във ваканция, караха си я весели и млади.

Минаха две години, постепенно започнах да виждам видях как сменят къщите, в които живеят, и как се е променила тази много руса жена (няма да кажа името, тъй като е истински персонаж).

Пратете всичко по дяволите

Преди да я срещне, приятелят й работел в интернет магазин, дори печелил добри пари от онлайн магазина до момента, когато я срещнал. Той още не знаел, че скоро ще настъпят промени. Но както се казва, любовта е зла, разбила целия им бизнес, който потънал в морето на Сиамския залив. Започнах да забелязвам все повече и повече, че и двамата имат розови очила, тогава са си мислели, че винаги ще бъде така. Изминаха 5 години и всичко потъна в забвение, парите бяха изразходвани за наркотици и алкохол.


Зависимост

Тя станала зависима към алкохола, често раздразнителна с маниакална агресивност към приятеля си всеки път, когато пиеше. Така психически го потискаше, че в крайна сметка той се превърна в парцал, с жалък поглед. Лицето й също се е променило много, ако сте видели хора, които постоянно пият и приемат наркотици, знаете как изглеждат, от красиво русо момиче до завършен алкохолик с комплекси за малоценност.

Остров потъна под пластмасови бутилки, но ето как се спаси...

Последният път, когато ги видях, честно не я познах, лицето й бе подпухнало от постоянно пиене, майка й бе спряла да изпраща пари, от които дълго време живееше. От време на време той припечелвал някакви  пари, но...  По-късно научих, че те се обърнали и към психолог, както разбирате без резултат. Мястото на пребиваване вече не е толкова луксозно, колкото преди, доходът на ниво оцеляване е тъжна гледка.

Тя трябвало да започне да работи като педикюристка, но като се има предвид, че изпивала всичките пари, пак нямало много приходи. Това е историята на двойка, с която бяхме приятели и общувахме няколко години. Има много изкушения в Тайланд, когато има капани около вас под формата на алкохол, наркотици и вечно забавление, много хора не могат да спрат и да признаят, че отдавна са се отдалечили от мечтата си наречена Тайланд.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай