logo

Фенове на екстремния секс се стичат на този планински връх (СНИМКИ)

Фенове на екстремния секс се стичат на този планински връх (СНИМКИ)

"Искаме да направим това на самия връх на планината" - така момичета и момчета, които летяха в Непал от друг континент, заявиха целта на пътуването си.

Идея
Някои отиват до най-крайните точки на континентите, други вземат под наем скъпа лимузина, трети избират екзотични кътчета по земното кълбо, някои се спускат в дълбоки пещери, а други се катерят по високи върхове, за го направят по близо до облаците.

Това споделя двойка влюбени, които са се изкачили в подножието на Еверест с една единствената цел, за разлика от всички други, дошли тук да съзерцават най-високия връх на планетата. 

Достъпност
Прави впечатление, че рекордната надморска височина, където може да се прави любов е 5645 метра над морското ниво, т.е. с 3 метра по-високо от Елбрус. И тя е достъпна за много хора, но никой не се замисля над това. 

Селото Горак Шеп притежава всичко необходимо за тази цел. Първо, до него се стига по обикновена пътека и не е нужно да си непременно алпинист. 

Второ - височината от 5,5 км. не е толкова страшна, ако туристите са преминали през грамотно аклиматизиране. 

Трето, в селото има къщи, оборудвани с легла и трапезарии. 

Четвърто, дори раницата може да не се носи лично, в Непал е помислено и за този проблем - шерпите са налице. 

Над Елбрус
Горак Шеп е на дъното на пресъхнало езеро, недалеч от Еверест на височина около 5150 метра. Редом с него се извисява неголям (по стандартите на Хималаите) планински връх с името Кала Патар, което означава Черната скала. 

Височината му са точно онези рекордни за височинен секс 5645 метра, а върхът може да се изкачи дори през нощта. Толкова добре са утъпкани пътеките до билото от туристи, които се изкачват на Кала Патар, за да видят връх Еверест.

Под покритието на нощта
През деня на Кала Патар гъмжи от десетки пътешественици, които прииждат по пътеките. Това не е изненада, защото за повечето от тях идват отдолу. И не е чудно: за повечето хора височината на тази планина сама по себе си е рекордна - никога в живота си те не са се изкачвали толкова нависоко.  А целта да видят изгрева над най-високия връх на планетата си струва усилието да се стане още по тъмно и да се изкачи Кала Патар. 

Но и през нощта, както се оказва, на върха на Черната скала, осветявайки пътя си с фенерчета, понякога се изкачват двойки. Тук под покрива на света те поставят най-личния рекорд в живота си... /pochivka.blitz.bg

Коментирай