logo

Майка с бебе предпази пътници в самолета от плач и предизвика респект в мрежата

Майка с бебе предпази пътници в самолета от плач и предизвика респект в мрежата

Потребител с никнейм StonesInAGreenhouse сподели снимка на "комплекта", който е получил от майката на бебе, летяла с него на същия полет

Пътникът на самолета намери начин да предпази спътниците си от плачещо бебе и предизвика респект у абонатите. Един от присъстващите на борда потребители разказа за случая.

7-те най-добри петзвездни хотели в Халкидики, където има всичко СНИМКИ

Потребител с никнейм StonesInAGreenhouse сподели снимка на "комплекта", който е получил от майката на бебе, летяла с него на същия полет. Той свидетелства, че му е дадена „много смислена“ бележка, написана от гледна точка на седеммесечния Хюго, малко бонбони и тапи за уши.

„Това е първото ми пътуване със самолет! Може да се уплаша малко или да ме заболят ушите. Но ще направя всичко възможно да спя през целия полет!“ се казваше в бележката.

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

Жестът на пътничката трогна потребители. Мнозина похвалиха жената, че се грижи за спътниците си, но някои коментатори изразиха съжаление, че родителите са принудени да почувстват необходимост да се извинят предварително за поведението на детето и призоваха за повече разбиране към тези, които летят с бебета.

„Представете си свят, в който родителите няма да изпитват нужда да подкупват други пътници като извинение за факта, че детето им съществува и затова понякога може да плаче“, упрекна пътниците един от коментаторите на темата.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай