logo

Милиардер загърби всичко, за да пътешества из целия свят с невероятната си яхта (СНИМКА)

Милиардер загърби всичко, за да пътешества из целия свят с невероятната си яхта (СНИМКА)

Американският милиардер и собственик на футболния клуб Cowboys Джери Джоунс живее в лукс, за който много хора могат да му завидят. 76-годишният бизнесмен пътува из целия свят и се похвали с най-новата си придобивка - яхта, дълга 110 метра, в коят дори има писта за кацане на хеликоптери.

Невероятната яхта носи името Евгения и е кръстена на 74-годишната съпруга на милиардера.

Луксозната яхта е изработена от холандската компания Oceanco. На нея има не само писти за хеликоптер, но също така гараж, басейни, сауна, парна баня, масажна стая, фитнес и дори плажен клуб. 

Градът, който е най-гъсто населен с... безсрамно богати хора

На яхтата могат да спят 14 гости, за които се грижи 30-членен екипаж. 
Фирмата, която изготвя това бижу, го е направила така, че да бъде едновременно така, че да бъде максимално мощно и едновременно с това екологично. 

Бизнесменът, който е и едновременно петролен магнат, е известен със слабостта си към "играчките". Той обожава и да пътешества из целия свят. Освен новата си лодка е собственик и на луксозен автобус, който кръсти "елегантната дама". В него пътува и футболният отбор на бизнесмена, но през 2016 година се стигна до авария, при която умрях а четири души. 

И все пак - Джери Джоунс твърди, че парите вече не означават нищо за него и най-важното е да обикаля около света и да открива нови и нови преживявания по време на пътешествията си. 

Той има хиляди фенове в Инстаграм, където публикува снимки от различни пътувания./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай