logo

Най-красивата германска полицайка се отправи на околосветско пътешествие

Най-красивата германска полицайка се отправи на околосветско пътешествие

Вместо белезници - плажен костюм, вместо униформа -  бикини: германска полицайка пое по  широкия път да разгледа света и да пуска пленителни фотографии в мрежата.
 

34-годишната Адиена Колезар е комисар от полицията в Дрезден, тя работи в участък и ежедневно се занимава с издирването на опасни престъпници. Но от шест месеца насам нарушителите на закона могат да си отдъхнат: Адриена се отправи на продължително пътешествие, сред местата от списъка й са - Дубай, Флорида, Ню Йорк, Амстердам, Малдивите. "Така изпълнявам мечтата си," признава тя.

Но как патрулен полицай със заплата от 2 700 евро може да осъществи такава скъпоструваща мечта? "Всяко пътешествие съм планирала и заплатила сама. Събирам пари от 2016 г.," разказва Адриена. Единственият й допълнителен източник на доходи е участието й в реклама на спортни дрехи. Заработените оттам пари тя е запазила за своите пътувания.

Полицайката има вече 550 000 последователи в Инстаграм. Те с интерес следят пътешествията на  блондинката.

Все повече големи компании от цял свят искат да си сътрудничат с Адриена и й предлагат да рекламира техните стоки и услуги.

"Предложения идват ежедневно. Но аз не искам да бъда рекламна поставка за препарати за отслабване или играчки за възрастни. Искам да остана себе си и така да заслужа доверие."

Но и най-прекрасното пътешествие в един момент стига края си. От първи януари Адриена отново ще смени банския с униформата и ще се върне на служба.

Коментирай