logo

От секс туризъм до романтична почивка - на това място времето е спряло и може да правите каквото си поискате! СНИМКИ

От секс туризъм до романтична почивка - на това място времето е спряло и може да правите каквото си поискате! СНИМКИ

Пътешественичка разкри, че ваканцията на острова на свободата й е излязла скъпо - за десет дни в тризвезден хотел със закуска тя е дала малко над 3 хиляди долара за двама

Руски турист посети Куба и каза, че през двете пандемични години ситуацията с почивките на острова „не се е променила много“. Ето какво сподели от впечатленията си при пътуването. 

Пътешественичката разкри, че ваканцията на острова на свободата й е излязла скъпо - за десет дни в тризвезден хотел със закуска тя е дала малко над 3 хиляди долара за двама. Според нея несравнимите плюсове на пътуването са „океанът под краката“, успокояващият денонощен шум на вълните и фактът, че всеки турист тук може да намери всичко по свой вкус.

Можете да наемете този имот на Чарлз III, намира се много близо до България СНИМКИ

„Всеки ще намери това, което търси: искате мръсотия, миризливи улици и стари хотели? Моля те! Секс туризъм, бедност и бедни квартали - и това е тук! Но и райски плажове, общителни местни хора, природни красоти, пури и отличен ром също са на разположение. Всеки избира за себе си ... ”, описа тя. 

Освен това туристката препоръчва настаняване в бунгала, а не хотелски стаи. Така, въпреки мравките и комарите, както и кратките прекъсвания на водата, тя се радваше на „лично късче от плажа“ в близост до жилището и гледката от прозорците.

От България до Словакия: Ето кои са 6-те най-изгодни ски курорта за тази година

Тя също така забеляза, че разликата в цената на екскурзиите от водачите в хотела и в местните туристически агенции е „много малка“, а алкохолът, според нейните наблюдения, е с високо качество „дори в най-простите хотели“.

„На практика нищо не се е променило. Тук времето просто е спряло. Пандемия, конфликти, кризи - всичко това е някъде там, но тук всичко е както преди “, сподели впечатленията си рускинята. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!