logo

Палава стюардеса обара пътничка по задните части, но й се случи случка

Палава стюардеса обара пътничка по задните части, но й се случи случка

По думите на потърпевшата тя отишла при колежките на нахалницата и съобщила за случилото се, но те продължили да сервират на палавницата алкохол

Пътник на Delta Air Lines съди американската авиокомпания за неуместно обарване от страна на служителка.

Инцидентът е станал по време на полет от Лас Вегас до Минеаполис през ноември 2022 г. Алисън Петри разказа, че по време на полета пияна служителка на авиопревозвача, която летяла до друг град през свободното си време и седяла до нея, започнала да й досажда.

Пиян турист прави секс на публично място в Тайланд ВИДЕО 18+

Тя потъркала задните части на жената и я целунала няколко пъти. По думите на потърпевшата тя отишла при стюардесите и съобщила за случилото се, но те продължили да сервират на колежката й алкохол.

Петри съди Delta Air Lines и палавата служителка, идентифицирана в случая като Абигейл Луиз Требник-Емерсън.

Оказа се още, че служители на Делта многократно са предупреждавали нарушителката за съдебно дело срещу нея. Според адвоката на Петри стюардесите са се наговорили помежду си, за да защитят своя колега.

Обезумял морски тюлен се нахвърли върху турист

Известно е, че по време на процеса през лятото на 2023 г. съдията отхвърли обвинението на Петри в сексуален тормоз и призна нарушителката за виновна в дребно хулиганство. Осъдена е на една година безконтролен надзор.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

kozak

kozak 27.11.2023 12:47

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема----- http://gg.gg/blumag