logo

Потрес: Подивяла пътничка преби стюардеса, защото събудила мъжа й в самолета

Потрес: Подивяла пътничка преби стюардеса, защото събудила мъжа й в самолета

През ноември федералният съд в Хюстън, Тексас, обвини 50-годишната американка Деби Дътън в жесток побой над стюардеса на United Airlines

Пътничката в самолет реши да защити съня на съпруга си и наби стюардеса, защото поискала от него да сложи маска. Жената може да получи до 20 години затвор за побой. 

Шефка на турагенция разказа за забавленията на американските президенти на почивка

През ноември федералният съд в Хюстън, Тексас, обвини 50-годишната американка Деби Дътън в жесток побой над стюардеса на United Airlines. Заради нараняванията си стюардесата се нуждаела от медицинска помощ.

Отбелязва се, че на 29 юни Дътън отлетяла със съпруга си със самолет от Аляска до Калифорния. По време на полета стюардесата се приближила до двойката и потупала спящата половинка на пътничката по рамото, за да му напомни да носи маска на борда. Американката била възмутена от натрапчивостта на стюардесата и според други членове на екипажа започнала да обижда служителката на авиокомпанията, като по-късно използвала физическо насилие срещу нея.

Бум! Цените на хотелите в Турция скачат догодина

„Съпругът на обвиняемия помоли съпругата си да се върне на мястото, което в крайна сметка жената направи. Стюардесата незабавно съобщи за инцидента на капитана на самолета“, отбеляза съдът.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай