logo

Прекрасната Ана отиде да си почине в луксозен курорт в Швейцария, но умря от... секс

Прекрасната Ана отиде да си почине в луксозен курорт в Швейцария, но умря от... секс

Приятелят й твърди, че всичко е нещастен случай

Когато швейцарски полицаи, извикани на оглед за намерено мъртво тяло, попадат в хотелски апартамент на луксозен компмекс, изпадат в потрес. В една от стаите те откриват трупа на 22-годишна, красива жена. 

Трупът е на красивата Ана от Великобритания. Тя пътува до Лаго Маджоре в Швейцария, където отсядат едни от най-богатите хора в света. Самият комплекс е оформен около красиво езеро и привлича десетки туристи с възможности. 

Кошмари в хотела! Най-жестоките гафове в интериора (ГАЛЕРИЯ)

Бившата студентка от престижното частно училище Ана Рийд е намерена в курорта Ramada La Palma в град Локарно. 

Полицаите са извикани от гости на хотела, които около три часа сутринта чуват викове и караници от съседната стая. Според швейцарските медии веднага след откриването на трупа е задържан 29-годишният приятел на красавицата - немският гражданин Марк Шатзле. 

Медиите твърдят, че именно той е бил заподозрян за жестокото убийство. Почитател на татуировките, които има дори по лицето си, той изглежда наистина съмнителен. Пред разследващите, обаче, твърди, че той и Ана се отдали на секс и в един момент нещата излезли извън контрол. 

Разследването е едва в началото. 

Блондинка замина за обичан от българите екзотичен курорт, но я върнаха в ковчег

Марк и Ана пристигнали до Локарно ден преди смъртта на Ана. Наели си луксозен апартамент, за да могат да не бъдат притеснявани от никого. Ана и приятелят й обичали да пътуват. 

От нейния профил се вижда, че двамата имат съвместни снимки от пътешествия по целия свят. Затова и смъртта на младата жена си остава истинска загадка.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай