logo

Рускиня почти се озова в затвора в Египет заради вещ в багажа й

Рускиня почти се озова в затвора в Египет заради вещ в багажа й

Руска туристка, прибираща се от Египет, почти се озова в затвора в арабската страна. Причината е, че рускинята не спазила законите в страната. В багажа й имало дрон, чийто внос и употреба е забранен в Египет без специално разрешение.  

Рускиня разкри как се получават безплатни екстри в турските хотели

Жителката на Тюмен каза, че нейният туристически агент забравил да я предупреди, че е невъзможно да се внасят и използват квадрокоптери в Египет, без да се получи разрешение от Министерството на отбраната на републиката. Въпреки това, според рускинята, при пристигането си на летището никой не обърнал внимание на това нещо в багажа й.

Туристката отбеляза, че е успяла да пусне дрона само веднъж в хотелската стая - веднага получила SMS, в който се казва, че използването на технологии в страната е забранено. Когато на връщане била задържана на летището, именно този факт, според момичето, я „спасил“ от затвора.

Странна 18+ поза на рускиня на плажа разгневи потребителите в мрежата

„Багажът ми беше претърсен. Самият дрон беше разглобен, свързан с оборудването. Доколкото разбирам, провериха дали лети някъде. Но най-унизителното нещо е претърсването на тялото ми. Служителите от мъжки пол прокараха ръцете си по мен”, спомня си туристката.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай