logo

Скандален случай: Непознат нахлу в стаята на туристка посрещ нощ, докато се къпе

Скандален случай: Непознат нахлу в стаята на туристка посрещ нощ, докато се къпе

Освен това жителката твърди, че, когато мъжът не успял да влезе вътре, той започнал да вика да й отвори „проклетата врата“

Туристка, която се настани в хотел в окръг Колумбия, Вашингтон, разкри за скандален непознат, който се опитал да нахлуе в стаята й през нощта. Случаят развълнува потребителите на социалната мрежа. 

Американски турист изнасили дете и масажистка в Тайланд

Гостенката на хотела в Камбрия, Мая Анжелика разказа в интернет, че, когато се мила под душа в стаята си, непознатият се е опитал да влезе вътре. Според жената той дори имал ключ от вратата й, но преди да отиде да се изкъпе, тя заключила с вътрешната секретна ключалка.

Освен това жителката твърди, че, когато мъжът не успял да влезе вътре, той започнал да вика да й отвори „проклетата врата“ и след това хукнал по коридора.

Жената предполага, че той може да е похитител или престъпник. „Окръг Колумбия е един от най-добрите градове в страната по трафик на хора. Когато черните жени изчезнат, никой не говори за нас“, оплака се тя.

Освен това Анжелика каза, че след инцидента се е обадила на рецепцията и е докладвала за инцидента, но те я уверили, че това е чистачка. "Но в каква вселена те идват в стаята ви, за да почистят в един часа през нощта?", възмути се тя и уточни, че служителката на хотела се е държала подозрително по време на разговора.

Шок! Жена прави орална любов в полет на RyanAir ВИДЕО 18+

В резултат на това гостенката поискала да бъде преместен в друга стая, тъй като се страхувала да остане в тази и, когато молбата й била изпълнена, тя веднага „барикадирала“ вратата отвътре.

Публикацията й стана вирусна в мрежата и получи повече от 40 хиляди харесвания и 20 хиляди коментара. Други гости в Камбрия споделиха подобни истории в коментарите си относно престоите си в хотела.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай