logo

Туристка намери хитър начин да спести от багаж в самолета

Туристка намери хитър начин да спести от багаж в самолета

Момичето каза, че трябва да лети със Spirit Airlines, а допълнителен багаж ще струва 150 долара

Туристка намери начин да спести от багаж в самолета, като изпрати вещите си по пощата. Тя сподели необичаен начин да избегне надплащане на страницата си в TikTok.

Мъж отиде да празнува годишнината от сватбата си и почина при мистериозни обстоятелства

Момичето каза, че трябва да лети със Spirit Airlines, а допълнителен багаж ще струва 150 долара. Тя реши да спести пари, като използва услугз за доставка.

Видеото показва как туристката поставя вещи и козметика за лице и тяло в картонена кутия. Тя запечатва напълнената кутия с тиксо, а отгоре изписва желания адрес.

Според потребителката на TikTok доставката на нещата й струва 34 долара. Пътничката успява да спести повече от $100 от багажа.

Потрес! Жена посети Мексико и бе брутално пребита заради нелепа причина

Въпреки това някои абонати бяха скептични относно лайфхака с кутията, отбелязвайки, че всички тези предмети могат да се поберат в ръчния багаж.

Въпреки това повечето потребители се възхитиха на тази идея, а някои дори заявиха, че самите те практикуват това. „Буквално всеки път правя това, за да не плащам повече“, „И изпратих мръсните си неща по пощата, защото в раницата ми имаше сувенири“, пишат те.

 

Коментирай