logo

Зазидан в стената труп откриха в популярен туристически бар

Зазидан в стената труп откриха в популярен туристически бар

Органите на реда арестуваха управителя по подозрение за убийство

Управителят на бар L'Atrium в Ница беше арестуван по подозрение в убийство, след като човешки останки бяха открити заровени в стената на винарската изба на заведението. 

Популярният сред туристите бар L'Atrium във френския град беше затворен в сряда, 29 юни, след съобщения за откриването на тялото на неизвестен мъж в стената на винарската изба на заведението. Органите на реда арестуваха управителя по подозрение за убийство.

Брутална агресия в самолет: Пътник опита да отвори пилотската кабина и преби стюардеси

Според източници от полицията служителят е признал вината си – казал, че е извършил престъплението след свада и по този начин искал да укрие доказателствата.

Отбелязва се, че прокуратурата е започнала разследване на изчезването на мъж в европейския курорт, чиято самоличност не се разкрива през септември миналата година.

В избата на бар L'Atrium кървави петна привличат вниманието на разследващите и в резултат на по-задълбочено претърсване е открито тяло, разлагащо се в стената.

В Ню Йорк се появява невиждан до момента страховит атракцион

Новината предизвика истински шок сред редовните посетители на заведението и жителите на Ница, тъй като барът се слави с приятелската си атмосфера и е популярно място сред туристите. Така че за някои потребители на мрежата случаят напомни сюжета на филм на ужасите.

„Представете си колко хора са успели да изпият коктейл или чаша бира в този бар, докато до тях имаше труп. Еха", написаха те.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай