logo

6 важни признака за лош плажен хотел

6 важни признака за лош плажен хотел

Можете да прочетете нашата селекция от нюанси, които добър плажен хотел определено не трябва да има

Добрите плажни хотели са не само първата брегова линия, специална плажна зона за гостите и обслужване, което е подходящо във всички детайли. Това е и липсата на досадни малки неща, които могат да развалят почивката ти.

Можете да прочетете нашата селекция от нюанси, които добър плажен хотел определено не трябва да има.

1. Неудобно разположен плаж

Сред основните недостатъци почиващите е ​​плажът, разположен от другата страна на пътя от хотела. По правило в близост до хотелите има много натоварени магистрали (особено в Тайланд или Виетнам , където трафикът също е гъст и хаотичен). А може и да няма светофар.

Да отидеш на такъв плаж, особено с деца, е голямо "удоволствие". Това включва и плажове, до които се стига през много стръмно спускане или до които са необходими 10-15 минути, за да се разхождате през гигантската територия на хотела.

2. Кофти плажна ивица

Фрагменти от скали на брега, корали, драскащи краката ви, твърде остра дълбочина или, обратно, дълга плитка вода - подобни плажове в хотелите не са рядкост. Но хотелските комплекси като правило „забравят“ да пишат за това. Освен това само от отзивите можете да разберете дали на плажа има силни отливи, така че можете да плувате само преди обяд.

15 души се върнаха от Египет и показаха неподозирани неща СНИМКИ

3. Няма къде да си изсушите дреихте

На почивка едно от най-важните, но, уви, често липсващи неща, е балкон с простор или голям и работещ отопляем държач за кърпи в банята. Дори се случва да има балкон, но да няма на какво да се закачат неща. 

В този момент се случва дори скъпите хотели не са толкова луксозни.

4. Няма отопляем басейн

Пътуващите, които резервират хотел на плажа, както се оказва, не се интересуват само от морето. Освен това в края или в самото начало на сезона, както и извън сезона, може да е студено. Следователно отопляемият басейн е важен момент, на който също се обръща внимание.

5. Липсващи или платени плажни кърпи

Все още има хотели в световните курорти, където не се предоставят плажни кърпи. Те трябва да се получават с карти в близост до басейните или на плажовете. Случва се местните служители, които раздават кърпи, да се преструват, че не разбират нищо и да искат пари от летовниците. И дори без да питат, отнемат хавлиите от шезлонгите. Всичко това е дебел минус за хотела.

6. Няколко подробни рецензии

Не само хотел на плажа, но и всеки друг хотел е подозрителен, ако на страницата му няма подробности за най-важното или реалистични отзиви. Само от тях понякога можете да разберете кой плаж е до хотела. Ако почти няма отзиви, но рейтингът е 10 от 10, може би е по-добре да не харчите пари.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай