logo

Ако искате да станете нудисти: Няколко основни правила, за да не си изядете боя

Ако искате да станете нудисти: Няколко основни правила, за да не си изядете боя

Много народи не се притесняват да се потопят в язовир, да посетят бани, да прекарат празници и ритуали, масово и напълно без дрехи. Хората не са определяли начина си на живот с думите „нудизъм“ или „натуризъм“. Но времето минава, схващанията се променят и голотата, под влиянието на църквата, става неестествена и неморална. Въпреки това, въпреки всички забрани, остават тези, на които банският костюм е чужд, тези, които предпочитат да дишат с цялото си тяло и категорично отхвърлят влажните парцали. От научна гледна точка, този подход е оправдан, много учени твърдят, че мокрите неща на определени места причиняват обриви на кожата, не й позволяват да "диша" и, между другото (за мъжете), прегряват и охлаждат най-важния орган, което води до здравословни проблеми.


Но щом се появят забрани, това означава, че трябва да се появят и групи, които не са съгласни с тези забрани. Нудистите не трябва да бъдат заклеймявани само като сексуално освободени хора. Техният начин на живот само на пръв поглед може да изглежда предизвикателен. Всъщност на нудисткия плаж има неписани правила, чиито рамки е по-добре да не се престъпват.

„Алибаба“ отвори първия хотел на бъдещето – с прислужници роботи и „умни“ стаи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Следете за позата си


Откровено предизвикателните пози могат да предизвикат раздразнение у съседите ви на див плаж. Не се опитвайте да изтъквате своите достойнства, опитвайки се да привлечете вниманието на противоположния пол, хората идват тук, за да си починат, а не да гледат опитите на други да се покажат. Освен това, често туристите идват с цели семейства и дори с малки деца, за нудистите има огромна разлика между голия мъж и неговата сексуалност.

Снимане на плажа


В никакъв случай не правете снимки на други туристи. Тук има много хора, които не искат да популяризират начина си на живот. Не е рядък случай човек да загуби както камерата, така и зъбите си, защото се опитва да снима хора без дрехи. Никой няма да ви забрани да правите снимки на себе си  и компанията ви, просто се опитвайте да не допускате други хора да влязат в кадър. Ако не можете да се въздържате от попълване на вашата домашна фотоколекция от нудистки плаж, не забравяйте да поискате разрешение от съседите си, ако те не са против, ако случайно попаднат на снимката.

Не разглеждайте съседите


Да гледаш хората не е възпитано по принцип, но сред нудистите това е върхът на неуважението. Хората идват да си почиват, а досадните погледи не им позволяват да се чувстват спокойни. Ако ви харесва даден човек, не задържайте погледа си върху него дълго време, по-добре погледнете за кратко няколко пъти.

При неволна ерекция


Никой не е имунизиран от това, а ако тепърва прохождате като нудист сте още повече застрашени. Следвайте простото правило: ако има очевидна ерекция, обърнете се по корем или се потопете във водата. Не забравяйте, че като показвате очевидното си привличане, може да бъдете възприети като извратен и изгонен от плажа в немилост.

Бомбоубежище и произведение на изкуството! Светът за първи път надниква в метрото на тази бивша съветска република (СНИМКИ)

Да лягате близо до други плажуващи


Ако има свободни места на плажа, не трябва да притеснявате останалите плажуващи, изберете място според простото правило: Не по-близо от 5 метра от други хора, ако няма достатъчно място в средата между заетите места. Някои хора, които идват на плажа, искат да бъдат сами и натрапеното съседство може и да не им харесва.

Като обобщение, не бъркайте нудисткия плаж с място, където хората идват да посрещнат своите плътски нужди, тук има хора от различни сфери на обществото, с различни интереси и нагласи към живота. Личното им пространство трябва да бъде зачитано.

Коментирай