logo

Безумна ситуация с коронавируса и нудисти в Чехия

Безумна ситуация с коронавируса и нудисти в Чехия

Страната обмисля да разхлаби някои от ограниченията, но полицаите все още са длъжни да напомнят на хората, че трябва да слагат маски

Постоянно се спори за ползата от носенето на маски по време на пидемията от коронавирус. В някои страни то е задължително, в други – не.

У нас то става задължително точно днес – навръх Цветница.

Мярката е наложена и вече се изпълнява стриктно и в Чехия. Страната обмисля да разхлаби някои от ограниченията, но полицаите все още са длъжни да напомнят на хората, че трябва да слагат маски.

Никога не сте си мислели, че ще видите красотите на Европа по този начин

Дори и когато тези хора са напълно голи.

До любопитна ситуация се стигна преди дни в малкото градче Лажне Бохданец, на изток от Прага, включваща униформени служителите и нудисти, излезли на публично място, съобщава Си Ен Ен.

Някой се оплакал в полицията, че няколко голи човека са излезли да се радват на топлото време, но без маска.

„За нещастие много от гражданите, излезли на слънчеви бани, са били събрани на големи групи, а някои не носели маски. При пристигането на полицията всички се съгласили, че трябва да се спазват правителствените разпоредби“, заявиха официално от полицията.

„На гражданите им е разрешено да бъдат без дрехи в определените за това райони, но въпреки това трябва да покриват устата си и да се събират само в групи с подходящ брой“, допълват от там.

Какво се случва с туристите, оказали се в капан на круизни кораби

Съобщението, изглежда, е имало ефект, тъй като при последвалите полицейски проверки от 150 нудисти поне половината били с маски.

„Разбираме, че много хора нямат градини и искат да поемат малко свеж въздух в провинцията, но всички заедно имаме желанието да спазваме правителствените разпоредби, така че ограниченията постепенно да могат да бъдат вдигнати“, заявяват от органите на реда.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

sim85

sim85 13.04.2020 8:36

аж тези Чехкини :)

Стойчо

Стойчо 13.04.2020 10:51

Хубави дупета.

пръдльо

пръдльо 13.04.2020 18:30

ах дупенца сладки, бррр бррр , ррррррррррррууууу