logo

Дубай подготвя следващото чудо на света - безкраен басейн на 210 метра от земята (СНИМКИ/ВИДЕО)

Дубай подготвя следващото чудо на света - безкраен басейн на 210 метра от земята (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-големият мол, най-високата сграда и най-луксозните хотели... В Дубай ще намерите всичко "най"!

Сега мястото, което с течение на годините се разви от най-обикновено бедуинско село в най-модерния град на света, се готви за ново предизвикателство. В Дубай започва строежът на най-високо разположения, безкраен басейн на света.

Саудитска Арабия започва строителството на най-разкошния курорт в света (СНИМКИ)

През последните години Дубай е сред любимите дестинации на българите. Повечето от туристите пътуват дотам най-вече през зимата, за да се насладят на плажовете и слънцето или да се възхитят на невероятната архитектура. Още повече, че Дубай е прочут с мегаломанските си проекти. Не случайно най-сниманата сграда на света е хотелът Бурдж ал-Араб. 

На изкуствено създадения остров Палм Джумейра сега се подготвя може би най-грандоманският проект - огромен, почти безкраен басейн, който ще бъде построен върху покрива на 52-етажния хотел. Изпълнител на проекта е компанията Nakheel и съвсем скоро туристите ще могат да поплуват на височина 210 метра над земята. 

Самият хотелски комплекс Palm Tower е впечатляващ. 

Къде да карате ски в пустинята? В Дубай, разбира се

Петзвездният Palm Tower ще се състои от 432 луксозни апартамента, 290 стаи с множество заведения за хранене и развлечения. Хотелската част ще заема първите 18 етажа от сградата, а останалите апартаменти вече се продават. Може да избирате между напълно обзаведени студия и апартаменти с една, две и три спални с панорамен изглед към Палм Джумейра, Арабския залив и силуета на Дубай.

Жителите и гостите на The Palm Tower ще имат директен достъп до Nakheel Mall, който в момента се строи в сърцето на Palm Jumeirah. Palm Tower ще Ви предложи и директен достъп - чрез мост и пешеходни пътеки - до плажните клубове на Palm Jumeirah.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай