logo

Кого е най-вероятно да срещнете на нудистки плаж

Кого е най-вероятно да срещнете на нудистки плаж

Най-разкрепостени са германците, най-задръстени турци и британци

Според проведено  мащабно изследване най-освободенитепо отношение на посещения на нудистки плажове са жителите на Германия. Около 83% от германците нямат нищо против този вид отдих. Следват ги испанците и французите.

Изчислиха колко хора са пострадали при селфита, няма да повярвате!

Най-малко желаещите да се съблекат публично са британците (41%) и турците (35%). Интересното е, че жените по този въпрос са по-скромни от мъжете. 75% от по-силния пол са готови да изгреят голи, докато сред жените само 66% изразяват такова желание.


По време на проучването бяха установени основните причини за релакс на нудистки плаж. Най-често хората се събличат, за да получат равномерен тен. Друга причина се нарича определена връзка с природата. Откриването на нещо ново тласка 39% от анкетираните към нудизма.


Основната причина хората да пренебрегват нудисткия плаж е притеснение от тялото им. 72% от жените и 63% от мъжете имат някакъв комплекс. Друга причина е, че мнозина не искат някой друг да вижда неговата сродна душа гола. Такова безпокойство е установено при 65% от мъжете и 46% от жените.

Освен това хората избягват нудистки плажове, защото са сигурни, че подобно забавление не е за тях.
От 4281 респонденти около 21% вече са имали опит да почиват голи. Faraway Furniture ги попита какви предимства са намерили при посещение на нудистки плаж.

Броим над 3 бона за лукс круиз с Веско Маринов и куп знаменитости

Най-популярният отговор е, че няма нужда да се харчат за нов бански. Почти половината казаха, че така се чувстват по-безгрижни. Други казаха, че това е помогнало да станат по-близки с любимия си. Една трета от анкетираните казаха, че така се запознават с нови хора на плажа.


Авторите на изследването също така заявиха, че повече от 500 000 въпроса за нудистка ваканция се регистрират в Google всеки месец. Затова те са уверени, че през 2020 г. голите слънчеви бани ще се превърнат в една от основните тенденции в областта на пътуванията.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

SuperMag

SuperMag 20.02.2020 11:48

http://www.supermag.bg/ онлайн супермаркет