logo

Райски остров с чудни плажове, където през ноември е 28 градуса

Райски остров с чудни плажове, където през ноември е 28 градуса

Въпреки че всички мечтаем за тези свежи есенни дни и снежно зимно време, истината е, че много хора не обичат студеното време

Въпреки че всички мечтаем за тези свежи есенни дни и снежно зимно време, истината е, че много хора не обичат студеното време и с удоволствие биха избягали на някое топло местенце. 

Добрата новина е, че тези, които искат да избягат за малко на слънце през зимата, няма да трябва да се отправят към другия край на света. Идеален избор за тях е прекрасен остров с плажове с палми, където през зимата температурите достигат до 32 градуса.

Кефалония е най-добрият гръцки остров

Кабо Верде става все по-популярна сред търсачите на слънце през последните години благодарение на перфектните си златни брегове, вулканични пейзажи и пясъчни дюни, които са идеални за безстрашни изследователи, както и страхотната храна и приятното време. Можете да очаквате средни температури от около 27C-28C през ноември и декември и почти никакъв шанс за валежи, което го прави идеалното бягство.

Архипелагът се състои от 10 острова край бреговете на Западна Африка, а остров Сал е най-популярен за летовниците благодарение на множеството си курорти и дейности.

За тези, които обичат да мързелуват на плажа, има много възможности за избор в Сал и Боа Виста, благодарение на дългите пясъчни плажове, които можете да намерите, и водите, които изглеждат като мечтана снимка за Instagram.

Струва си да се отбележи, че водите могат да бъдат бурни, така че не винаги е най-подходящата дестинация за плуване, въпреки че често все още можете да се насладите на гмуркане.

Търсачите на адреналин могат да се насладят на кайт сърф и много други водни спортове (островът предлага перфектни условия за тях), или ако предпочитате да избягате от плажа, има пясъчни дюни, където можете да предприемете обиколки с четириколки, или солени езера, където можете да се насладите на конна езда.

Едва ли някой е чувал за този вълшебен турски остров, който се намира на самия вход на Дарданелите

Не забравяйте да сложите в багажа си и туристически обувки, тъй като там има купища невероятни пътеки през вулканичните пейзажи на островите.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Veber

Veber 18.11.2023 2:31

Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете-------> https://tyny.to/suex