Собственик на хотел на Халкидики избяга след голям скандал

Собственик на хотел на Халкидики избяга след голям скандал

Туристи случайно откриха, че собственикът записва гости в стаите без разрешение

Обществото и туристите в Гърция са разтревожени след информацията, че собственик на хотел в популярен гръцки курорт е поставил камери в хотелските стаи, които записват всеки детайл по време на престоя на туристите в апартаментите.

Всичко се случило в хотел на Афитос, а целият случай бил разкрит случайно от няколко туристи, които забелязали скрити камери за наблюдение, които записвали всяко тяхно движение. Случаят скоро се разчул в цялата околност, така че настанал истински хаос, заради който собственикът на хотела трябвалж да премахне всички табели, които водели към туристическия обект, и избягал.

26-годишен турист разбрал, че има камера, когато отишъл да зареди телефона си в контакта, който се намирал срещу леглото му, съобщава порталът "An1news".

Тревога на Миконос! Болниците се напълниха заради...

А именно, според информацията миналата седмица собственикът сам е предложил да даде стаята на млада жена, за да може тя да остане там с половинката си.

Най-лошото място, на което съм бил: Каютите на круизите, които никога да не наемате

Собственикът на хотела обаче в изявление, което даде на полицейското управление в Касандра, отхвърли обвиненията, твърдейки, че е инсталирал камера за запис на глас, за да наблюдава помещенията, така че нищо да не може да бъде откраднато.

Скоро обаче той решил да премахне всички следи от съществуването на хотела. Той свалил всички табели с надписи на фирмата, след което избягал от Афитос, където местните също реагирали бурно на разиграващите се скандали в туристическия обект.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 06.10.2022 15:11

После клиповете в xhamster