logo

Тъмната страна на един от най-популярните острови в Гърция

Тъмната страна на един от най-популярните острови в Гърция

"Бюджетно настаняване - това струва 57 евро на ден?"

От години Гърция е на върха на най-популярните европейски летни дестинации, благодарение на своите древни паметници, прекрасна храна и красиви острови с най-красивите плажове в света.

В тази средиземноморска страна жителите са се възползвали максимално от всички предимства на туризма, така че намирането на достъпна квартира е равносилно на печалба от лотарията, а тазгодишните температури от 45 градуса по Целзий накараха туристите да преосмислят гръцките си приключения.

Туристическа агенция Никана публикува в профила си в Instagram видео на изгодни квартири на един от най-скъпите гръцки острови - Миконос.

„Ето как изглежда достъпното настаняване в Миконос. Без климатик 57 евро на ден за двама“, пише във видеото.

80 лева на басейна, 20 евро нощувка край морето

В малка стаичка на къща има две легла, огледало и вентилатор, заради което хората веднага започнаха да коментират.

„Това е класически контейнер. Мобилна тоалетна, използвана на паркинги покрай магистрали. „По-добре е да си останете вкъщи, да отидете до близката река или басейн и за 52 евро да си купите мини хладилник, бира и сандвичи и да се забавлявате“, заключава един човек.

Както съобщава "Jutarnji", имаше и гневни реакции и някои заключиха, че затворническите килии изглеждат по-хуманни. Туристка отдавна е резервирала квартира за семейството си, но се притеснява от непоносимите жеги и пожари, като се има предвид, че пътува с родителите си и малките си деца. Тя се обадила на адвоката си, за да види дали има възможност застраховката за пътуване да покрие закъснението й при пътуване до друга дата.

5 сериозни причини да НЕ ходите в Гърция това лято

„Трябва да разгледате правилата и условията, приложени към нашата застрахователна полица за пътуване, за да разберете какви са всички обстоятелства и събития“, каза й адвокат Дийн Дънам.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

x007

x007 20.07.2023 20:21

Без климатик на 50 + градуса ! Безценно !

Вик

Вик 22.07.2023 10:16

И евтино даже

Гърко

Гърко 22.07.2023 16:05

Па има вентилатор ,Ко ви требе още,важното е да е в Гърция

дамм

дамм 23.07.2023 19:18

Гледайте стаите да имат размер. Не че ще ви спести изненадите, но по-добре от нищо. Ако има отзиви от предишни ползватели - още по-добре. Масово снимат интериор с широкоъгълна оптика и снимките се разминават драстично с реалността. Без предварително проучване си купуваме котка в чувал.