Този неземно красив плаж се намира само на 700 км от София

Този неземно красив плаж се намира само на 700 км от София

Смята се за един от най-красивите не само на самия остров, но и в цялото Средиземно море

Неземно красив плаж се намира на 700 км от София. Става въпрос за Егремнѝ в Гърция. 

Това е живописен див плаж, разположен на самия югозападен край на Левкада, на около 40 км от Левкада. Смята се за един от най-красивите не само на самия остров, но и в цялото Средиземно море.


В същото време дългият бряг му придава славата на най-дългия на Левкада. Следователно можете да се насладите на впечатляващи пейзажи.


Егремнѝ е райско място за тези, които ценят естествения чар и уединение. Усещането за изолация от целия свят се дължи на огромните скали около този плаж, което затруднява достъпа. Но ефектната природа си заслужава пътуването.


Белият варовик, който се появява от изумрудената част на гъстата растителност, покриваща величествените 150-метрови скали на фона на контраста на тюркоазените морски води, създава впечатляващ пейзаж, което прави Егремнѝ едно от трите най-добри плажни места в Левкада с Порто Кацики и Катисма.


Плажът е известен със своята много чиста вода, впечатляващо богата на тюркоазено оцветяване. Дълбочината започва внезапно, на малко разстояние от брега. В южната част на плажа морето е толкова дълбоко, че круизните кораби могат да спрат дори край брега. 

 

Коментирай

plaja

plaja 01.09.2023 9:36

samo kamuk kude pqsuk