Безсрамно! Инфлуенсърка заголи задник на писта, пълна с деца ВИДЕО 18+

Безсрамно! Инфлуенсърка заголи задник на писта, пълна с деца ВИДЕО 18+

Жената мятала русата си коса напред назад и вдигала ръце във въздуха, докато фотографът се опитвал да направи възможно най-сексапилните снимки

Безсрамна инфлуенсърка предизвика скандал в ски курорт, развявайки голите си задни части.

Блондинката беше забелязана в комплекса Big Sky, щата Монтана, САЩ, от случайно преминаващата Емили Лайтфут. Младата жена била застанала в края на планинския склон, който гледа към заснежени дървета и долини.

Въпреки че носела пълен набор от нужните зимни дрехи, инфлуенсърката смъкнала надолу клина си, разкривайки задника си. Тя държала клина точно под задните си бузи в типична за инфлуенсърите поза, която подчертава формата на дупето.

Така не се прави: Изгониха инфлуенсърка с разголени бомби от парижки ресторант ВИДЕО

Жената мятала русата си коса напред назад и вдигала ръце във въздуха, докато фотографът се опитвал да направи възможно най-сексапилните снимки.

Другите хора в планината, обаче, изглежда никак не харесали шоуто в снега, а един представител на хотела отишъл да ѝ направи забележка, пишпе „Дейли Стар“.

“Big Sky resort” е комплекс за семехства, който предлага ски карти и уроци за деца. Затова не е изненада, че фриволното поведение се приема с неодобрение. Служителят, който говорил с инфлуенсърката, се грижи за реда в планината.

Във видео, публикувано в Инстаграм, се посочва: „Планинският рейнджър трябваше да отиде и да ѝ каже да спре, защото наоколо има деца, защото това е обществена планина“.

В коментарите потребителите укоряват инфлуенсърката за разюзданото си изпълнение.

„Представете си какво е да имаш нужда от внимание толкова много.“

„Инфлуенсърката“ култура е противна.“

Не ѝ ли измръзва дупето? Блондинка покорява снежните писти само по шапка СНИМКИ 18+

„Хората вече нямат никакъв срам. Вече всеки прави каквото си иска, когато си иска, без да се интересува от другите или от последиците от изборите и действията си.“

 

Докато някои се шегуват с задните части на блондинката, други призовават за налагането на глоби за непристойно поведение.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

нсп

нсп 04.01.2023 20:53

Много късокрака...

bgsfman

bgsfman 04.01.2023 20:56

Какво толкова , нея дупето я храни , иначе умира от глад.

баба Пенка

баба Пенка 06.01.2023 2:22

Русо гладно няма.

Факт

Факт 06.01.2023 14:43

Курветините се рекламират