Цените по ски курортите тръгнаха надолу

Цените по ски курортите тръгнаха надолу

Големите ски центрове у нас изразяват задоволство от протичането на зимния сезон въпреки предизвикателствата на времето

Условията за каране на ски в зимните ни курорти са добри, а в края на сезона има намаления на цените на редица услуги. От понеделник в Банско хотелиерите намаляват цените, съобщи Малин Бистрин от Съюза на туристическия бизнес в града.

В Банско може да бъдат намерени както апартаменти под наем, така и стаи в хотели с басейн на изключително добри цени, съобщава “Труд news”. По-изгодно излиза наемането на стая не през уикенда, а през работните дни от седмицата.

Гондолата Ястребец - стара, но златна

Картите за съоръженията в Банско запазват цената си защото цената на електроенергията остава висока, посочи Иван Обрейков от фирмата концесионер От 15 март цените за съоръженията в Боровец ще бъдат с по-ниска цена, каза Мария Шейнова, маркетинг мениджър на фирмата концесионер.

Големите ски центрове у нас изразяват задоволство от протичането на зимния сезон въпреки предизвикателствата на времето. Условията за ски в Пампорово също са добри, а от 5 март цените на лифт картите вече са по-ниски, казва Мариан Беляков, изпълнителен директор на “Пампорово” АД.

От изминалите почивни дни целодневна карта за възрастен за ски лифта на Мальовица е намалена от 35 лв. на 25 лв. Цените на хотелите са по-ниски с около 30% в делничен ден и с 20% в почивните дни, стана ясно от думите на Мартин Ицов от фирмата концесионер на Мальовица.

Пияни скиори спретнаха голям сеир на писта в Австрия ВИДЕО

Очакванията на ски зоните са в зависимост от метеорологичната обстановка ски сезонът да продължи поне до 15 април. Най-много през тази зима са били българските туристи и тези от балканските страни, както и от Великобритания и Централна Европа.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай