logo

Това е необичаен ски курорт! Там е забранено за мъже

Това е необичаен ски курорт! Там е забранено за мъже

Има едно невероятно място, където жените могат да си отпочинат, наслаждавайки се на невероятна снежна природа. И то с децата. 
 

Курортът La Norma е наистина идеално кътче, където ще се насладите на всички удоволствия и ще се върнете у дома отпочинали. 

Намира се в Савойските Алпи. Курортът е на надморска височина от 1350 m, а ски-пистите са разположени на над 700 ha. Когато към всичко това прибавите и вечерна лекция по йога, вече ще разберете защо това място наистина си струва. 

Ако планирате да вземете и децата със себе си, няма да сгрешите. Там със сигурност няма да им е скучно. Там ще намерите писта за мини бобслей, снежен и още един парк с атракции за най-малките. 

Дори и децата ви да са съвсем малки, пак няма от какво да се притеснявате. Курортът предлага детска градина, където ще се погрижат за тях, докато вие си отпочивате. 

Дори и хлапетата ви да са на 2 годинки, пак може да ги пратите на училище по ски. 

А сега е ред на майките. Курортът предлага всякакви удоволствия, ски под наем и прекрасни места за отдих. Вечер може да преминете през курс по йога, където ще ви научат на медитация и техника за отпускане на съзнанието. 

Разбира се, мястото има и няколко СПА-салона, където да се насладите на релаксиращ масаж след дългото каране на ски. 

В естетичния център след това може да си поръчате маникюр, педикюр или козметични процедури. И накрая да завършите дена с отпускаща чаша вино на терасата на хотелската си стая, от която се предлага прекрасна гледка. 
 

Коментирай