logo

Закриват сезона на Пампорово с голо каране на ски и сноуборд

Закриват сезона на Пампорово с голо каране на ски и сноуборд

За всички участници лифта ще е безплатен в диапазона 12:00-13:00

За втора поредна година откриват пролетната ваканция в Пампорово със спускане по бански. Това съобщиха организаторите. Събитието ще се състои на 8 април /събота/, от 13:00  и е наречено BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO.

По този начин ще всички участници ще посрещнат пролетната априлска ваканция заедно с весело и зрелищно спускане по бански. В реСТАРТзона82 ще се постараем да има прекрасни напитки и хапване за презареждане, много изненади, подаръци и усмивки, твърдят организаторите на нестандартната проява.

Туристи от тези две държави напълниха Пампорово

За всички участници лифта ще е безплатен в диапазона 12:00-13:00, благодарение на "Пампорово АД“.Парада по бански костюми ще бъде предвождан от специално произведен restART ski& snowboard мобилен апрески бар и DJ station, който ще се спуска по цялата писта Nо 6 (туристическата), като на различни места мобилния бар ще спира, ще се сменя музиката и ще се пият специални животворящи и осветителни напитки.

"Събота е един прекрасен ден, началото на пролетната априлска ваканция и чудесен начин да открием сезона на банските. Амбицията е тази зима повече красиви невясти да покажат снажни тела по белите писти и да има по-голяма конкуренция в конкурса 'Мис и мистър бикини ПАМПОРОВО 2023'. Призьорите на конкурса ще бъдат обявени след 15:00 в реСТАРТ зоната“, казват организаторите.

По време на старта и на финала ще има възможност всеки да се запише безплатно за томбола с предметни награди, които ще се раздават след 15:00 в реСТАРТ зоната.За музикалното настроение ще се грижи ски и сноуборд снежен DJ Ванката.

За доброто настроение ще се погрижат симпатичните шаренки и сърцати хора зад бара, защото е важно да се развиваме многоаспектно в снежните спортове и да обогатяваме Après Ski културата на Пампорово в сърцето на Родопите.

(Снимки: bgtourism.bg)

Англичанин направи малко чудо у нас на почти безплатна ски писта

Събитието е вдъхновено от привлекателните ски и сноуборд инструкторки и гости по пистите, както и от прочутите с красотата си родопчанки.

Именно Родопите е най-меката и гостоприемна планина у нас, с невероятен климат, с йонизиран въздух с лечебна фитонцидна наситеност, с благоприятна температура и полезен климат, съобщава "Фокус".

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Капитана

Капитана 06.04.2023 10:34

Тези загорели пачаври се чудят на кой кур да се наденат!

Ерш

Ерш 06.04.2023 12:31

По точно на коя щека. А и тия от снимките не са нашенски шафрантии. Нашенските са по чалготеките да дуят кавали за чантичка и обувки ,,кавали,,. За това си падам по чужденки на курортите. Искат само да ги боцкаш навсякъде и по всяко време, без да харчиш и без глезотии...

Демир Хан

Демир Хан 07.04.2023 16:33

Много са облечени девойките. Има такива само по прашки на ски.

Баш майстора

Баш майстора 07.04.2023 17:16

Аз, ще съм там! На останалите успех!