logo

Назоваха най-добрите 15 хотела в Европа - турски хотел е на първо място!

Назоваха най-добрите 15 хотела в Европа - турски хотел е на първо място!

На второ и трето са хотели от Лондон

Едно от най-престижните американски издания Travel + Leisure публикува годишната си класация. Списъкът включва победителите в номинациите „Най-добър хотел“, „Най-добро летище“, „Най-добър круиз“ и др.


В номинацията „Най-добри хотели в Европа 2020“ беше съставен ТОП-15 на най-комфортните хотели с високо ниво на обслужване.

Последният необитаем остров в Европа се намира в...

Списъкът включва два турски хотела, единият от които стана победител в класацията.
Последният ред от класацията беше зает от хотел Four Seasons Floransa, Италия. Хотелът може да се похвали с отличен спа център с уникални процедури и ресторант със звезда Мишлен.


13-то място зае хотелът от същата верига, хотел Four Seasons İstanbul в Султанахмет, Истанбул.


Хотелът се помещава в сграда от 17 век, в която дълго време се помещавал затвор. След реставрация и реконструкция, хотелът се превърнал в един от най-добрите в Истанбул. Такива велики писатели като Неджип Фазил, Назим Хикмет, Азиз Несин, Орхан Кемал, Кемал Тарих са живели тук по различно време. Хотел Four Seasons İstanbul в Султанахмет предлага великолепна гледка към Босфора и историческата част на Истанбул. Луксозни стаи, добре поддържана градина, зашеметяваща кухня и първокласно обслужване - хотел Four Seasons İstanbul в Султанахмет е оценен с 94,83 по 100-бална скала.

Най-чистата и безжизнена река се намира в Швейцария

Тримата победители в номинацията „Най-добри хотели в Европа 2020“ включват:
- третото място отива при хотел Café Royal, Лондон, Великобритания.


Хотелът се намира в историческия център на Лондон. До основните забележителности на столицата - Бъкингамския дворец, Уестминстърското абатство, Британския музей - можете да стигнете пеша за 10 минути. 160 стаи са с изглед към Mayfair и Soho. Оценката на Hotel Café Royal по 100-бална скала е 97,07.


- второто място също е заето от хотел, разположен в Лондон.


Хотел Shangri-La е известен със своя отличен индийски ресторант, живописна гледка и много романтична атмосфера.


И накрая, победителят в класацията „Най-добри хотели в Европа 2020“ от портала Travel + Leisure е хотел Raffles İstanbul, Турция.


Хотелът е разположен на отлично място на хълм близо до Босфора. Резултатът му по 100-бална скала е 98,40 точки. Лукс, комфорт, уют - това е най-доброто, което Истанбул може да предложи на своите гости!


Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

K0r40

K0r40 06.10.2020 15:54

Пак плюйте срещу Турция!

viktor

viktor 06.10.2020 16:08

BOLLOCKS !!!!!!!!!!!!!