logo

Воайор от Царска Баня гледал как жени се събличат по хотели и лечебници

Воайор от Царска Баня гледал как жени се събличат по хотели и лечебници

Получени били многобройни сигнали, че се качва по терасите на хотелите и специализираната болница за балнеолечение

Мъж от курорта Баня край Карлово ще трябва да плати глоба от 500 лв., след като за пореден път бил засечен да наблюдава как жена се съблича в един от хотелите там. Този случай на воайорство от негова страна не е изолиран, защото още на 14 август 2020 г. получил полицейско разпореждане да не притеснява по никакъв начин настанените в санаториума и хотелите гости.

До това се стигнало след многобройни сигнали, че се качва по терасите на хотелите и специализираната болница за балнеолечение и гледа жените. Той подписал документа и декларирал, че ще спазва указанията.

Служител в голо СПА разкри как се справят с разгонените клиенти

На 23 март т. г. обаче от хотел в града се обадили в полицията, след като тяхна клиентка се оплакала, че мъж се е качил на терасата и я гледа, докато се преоблича. Воайорът бил разпознат по записите от камерите и когато го привикали, разказал, че е взел стълба от съседния строеж и така се качил до терасата, съобщава plovdiv24.bg.

Най-шокиращите СПА преживявания, разказани от жени 18+

Наложената му глоба е 500 лв. Той я обжалвал и представил пред Районния съд в Карлово характеристика, че е съвестен гражданин. Магистратите обаче намират нарушението за безспорно доказано и потвърждават санкцията. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Административния съд в Пловдив.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!