logo

3 причини никога да не си събувате обувките по време на полет

3 причини никога да не си събувате обувките по време на полет

Важно е да не приемате алкохол преди и по време на полет, не плашете околните с истории за самолетни катастрофи и ... по-добре не си събувайте обувките в кабината

За пътниците полетът е само няколко часа. А за стюардесите, които прекарват по-голямата част от времето си в небето, това е огромна част от живота им. Затова е много важно, когато някой от екипажа ви направи забележка, да я приемете тихо и да се поправите.

Важно е да не приемате алкохол преди и по време на полет, не плашете околните с истории за самолетни катастрофи и ... по-добре не си събувайте обувките в кабината.

Какво ще стане, ако пътникът свали обувките си, за да се чувствате по-удобно, особено преди дълъг полет?

Е, нека се опитаме да разберем защо това не трябва да се прави, заедно с опитна стюардеса.

3. Лоша миризма

Очевидно не всеки може да запази свежата миризма на краката си след няколко часа шофиране до летището и чакане на полет, особено след натоварен ден. Сигурен ли си, че другите ще харесат как миришат чорапите ти? Някои пътници изобщо не се интересуват от чувствата на своите съседи, докато активно се възмущават от поведението на другите хора.

Масонска връзка и странно лице: Тайните, които крие Статуята на свободата

2. Хигиена

Удивително е колко безгрижно някои хора отиват в тоалетната по чорапи. Тоалетните в самолета не могат да се нарекат стерилни. Екипажът не винаги има време да ги дезинфекцира старателно преди полета, а постелките могат да бъдат влажни (не винаги от вода). Следователно, когато стъпвате върху мокра повърхност, вие директно докосвате тези течности, които са били разлети, и след това те остават на краката ви до следващото пътуване до душа. Хубаво ли е?

Стюардеса се щракна по чорапи от пилотската кабина и мрежата полудя СНИМКА

1. Сигурност

Всичко може да се случи по време на полет, включително спешна евакуация. При спешни случаи няма да има време за обуване и завързване на обувки, а по време на разклащане могат да се пръснат из кабината. Хората могат да се спънат в обувки, лежащи в коридора, ще има задръстване на пътеката.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай