5 неща, които никога да не казвате на една рускиня!

5 неща, които никога да не казвате на една рускиня!

Много мъже смятат за свой дълг да прикрепят дамата за лакътя, да отварят вратата пред нея и да носят дамската й чанта

Общуването с хора от различна култура, говорещи различен език, отваря хиляди възможности да се прецакате фантастично изневиделица.

Когато се опитват да се запознаят с руски момичета, чужденците правят няколко грешки - много глупави и често срещани.

Някои след това правят изводи и дори споделят своя опит. Галантно подбрахме най-типичните препоръки "иззад хълма".

1. Вицове за шофиране и женска логика

Повечето руски жени мразят шеги или дори намеци за женска логика. Мъже! Когато ви се струва, че постъпката на момичето е нелогична от ваша гледна точка, запазете това мнение за себе си и не забравяйте, че има такова нещо като женска интуиция. Дори ако според вас момичето се държи странно, в крайна сметка може да се окаже, че е права. Често се случва точно това.

Друга неудачна тема за шега е шофирането и паркирането. Ако се окажете на пътническата седалка, въздържайте се от даване на съвети и съвети. 

2. „Днес изглеждаш страхотно“

Когато правите такъв комплимент, човек наивно вярва, че по такъв спокоен начин гарантирано ще спечели точки за своята карма. Истината е, че когато казвате хубави неща, трябва да подбирате думите си особено внимателно. И като цяло да се мисли.

Никога, помнете, никога не казвайте на една рускиня, че изглежда страхотно днес. Тя вероятно ще се усмихне и ще ви благодари учтиво, но ще си помисли нещо като „Днес? Имате предвид днес? Това означава ли, че изглеждам зле в другите дни?“

Как изглежда хотелска стая за един долар на ден ВИДЕО

3. "Ти си жена"

От ранна възраст много руски жени активно слушат: „Ти си жена, трябва да създадеш семейство и да родиш дете. Не, две. Гледай! Часовникът тиктака!"

Най-близките роднини и някои приятели са сигурни, че семейното огнище е единствената радост и цел на всяка жена. Уважавайте избора и свободата на момичето и не оказвайте натиск върху нея дори под формата на просто обжалване на нейния статус, за да не предизвикате негативна реакция.

4. Прекалена помощ и грижи

Много мъже смятат за свой дълг да прикрепят дамата за лакътя, да отварят вратата пред нея и да носят дамската й чанта. Момчета, сериозно ли? Сега е 2023!

„Мразя, когато някой ме докосва или нахлува в личното ми пространство“, е често срещан коментар на момичета, които обсъждат вбесяващите действия на мъжете. Винаги искайте разрешение, преди да оправите косата на спътника си, да премахнете мигла или да премахнете мъх от палто.

Защо на Северния полюс няма часова зона, а времето няма значение?

5. Изненадващи срещи

Тоест, за някои, разбира се, може да се хареса - но не за всички. Така че, докато не опознаете по-добре момичето, не трябва да я изненадвате с нещо от поредицата: „На вратата съм, отвори я“ или „Резервирах маса в кафене на покрива на небостъргач, чакам те след половин час“.

Изненадите често могат да нарушат плановете й да я извадят от зоната й на комфорт, така че е най-добре да съобщите романтичните си намерения предварително и да дадете време на половинката си да се подготви.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Докато се чудиш

Докато се чудиш 11.03.2023 11:44

как да спазваш тези тъпи съвети, харашойката вече те е омотала в паяжината си!

да бе

да бе 11.03.2023 12:32

Това са неща касаещи всяка жена!С кой акъл ги пишете тия глупости!?

Гицка

Гицка 11.03.2023 12:35

Свиня от кладенчова вода не разбира !!!!

Mittko

Mittko 11.03.2023 18:10

Аз се интерисовам от украинки! Дайте "полезен" съвет, че около мен се намират много и не смея, докато не получа указания!!!!

фалшива новина

фалшива новина 12.03.2023 7:23

С две думи - пълна глупост!

Пълна простотия

Пълна простотия 13.03.2023 6:15

Тези "съвети" са сигурно от някой наглосаксонски или краварски малоумен пръдльо.

Дима

Дима 13.03.2023 7:28

Глупав пост.

Наистина ли?

Наистина ли? 13.03.2023 8:43

Този статия е нелепа! С рускините и украинките трябва единствено да се внимава до каква степен флиртуваш. Ако излязат на среща - те вече са преценили как да те закачат на куката и издоят.

ANMED

ANMED 21.03.2023 18:06

RUSKINI I UKRAINKI TURSQT BOGATI S CEL DA SI GI DOQT

Рускини ли?

Рускини ли? 28.03.2023 19:08

Рускините са нагли, алчни, арогантни и с огромно самочувствие, без покритие. Жалки блядки.

Бай Цомбо

Бай Цомбо 20.04.2023 11:42

Да й го тури бай ви Цомбо между потните бозки веднъж, па после она сама че търчи да му отваря вратата и да му носи чехлИте