Гост на круизен кораб отправи предупреждение относно храната на шведска маса, твърдейки, че част от нея е „отвратителна“.
Бюфетът обикновено е един от най-популярните ресторанти на круизните кораби, тъй като е включен в повечето пакети. Затова в Reddit няколко опитни круизни туристи споделиха своите най-добри съвети за бюфета и един предупреди пътниците кои места да избягват.
Мнозина препоръчват да поискате прясно приготвени продукти, а не продукти, които са залежавали известно време. Потребител с никнейм Netherium каза: „Оставете едва сварения бекон на линията, поискайте хрупкав сготвен бекон, обикновено имат цяла кофа от него зад тезгяха“.
Певица от круизен кораб разкри истината за безплатния сладолед ВИДЕО
Друг пътешественик предлага да си вземем бъркани яйца, приготвени на омлетната станция, вместо да ги вземем от бюфета. Той посъветва: „Ако бърканите яйца изглеждат отвратително на линията, защото са твърде влажни или не харесвате яйца на прах, помолете на станцията за омлет да ви направят сухи бъркани яйца.“
Други посетители на круиз се съгласиха и споделиха своите съвети за превръщане на скучната храна във вкусна храна. Един от тях отбеляза: „Те могат да добавят сирене/домати/шунка и т.н. във вашите бъркани яйца, освен това яйцата са пресни и не са на прах.“ Така че определено имайте това предвид, ако искате най-пресните яйца, приготвени на борда според вашите предпочитания.
Друг потребител на Reddit - DarnHeather, посъветва: „Ако не виждате нещо, което искате, поискайте го. Най-голямото ми дете яде обикновено кисело мляко всеки ден за закуска. Тя помоли главния сервитьор да се погрижи всяка сутрин да я чака по една купичка през остатъка от круизаЮ.
Персоналът на круизния кораб винаги е готов да направи почивката ви специална, така че не се притеснявайте да поискате нещо допълнително, което искате по време на хранене.
Ако на вашия круиз се сервират прясно приготвени бургери, тогава друг турист посъветва пътуващите да не забравят, че могат да променят начина на приготвяне на храната си. Той казва: „Това трябва да е очевидно за някои, но ви е позволено да персонализирате бургера си. Можете да поискате бекон, двойни хлебчета, допълнително сирене и т.н. Много хора поръчваха обикновени бургери и не знаеха, че могат да ги променят според предпочитанията си, докато не ни видяха да го правим."
Други казаха, че можете да вземете неща от бюфетната секция със салати и антипасти и да ги добавите към приготвени по поръчка храни на главните готвачи. Един човек заяви: „Съпругът ми обича да грабва артишок от станцията за салати и да го слага на пицата си!“.
Мъничък круизен кораб вози шепа хора на необичайно пътешествие
Междувременно друг отбеляза: „Възможностите са безкрайни! Грабнах артишок, който да добавя към пастата.“
А трети коментира: „Взимах си неща, които харесвах на станцията за салати и ги накарах да ги пържат. Най-доброто беше на Нова година. Взех пържени картофи от станцията за сандвичи, сирене от бюфета и сос грейви от станция за рязане на месо. Получи се круизен "поутин".