logo

Игра на Kancho: Защо японските деца си правят "клизма"?

Игра на Kancho: Защо японските деца си правят "клизма"?

Всеки народ има традиции, вярвания или игри, които предизвикват упорито недоумение в останалия свят

Може би всеки народ има традиции, вярвания или игри, които предизвикват упорито недоумение в останалия свят. В Япония такава игра, разбира се, също съществува. Нарича се канчо (kancho), което се превежда като "клизма".

Някога канчо е било почти непознато за света. Но през 2000-те години тя беше показана в мангата за Наруто, наречена Хиляда години болка, както и в някои японски карикатури.

След това снимки със скулптури, изобразяващи играта, обиколиха света, нейният симулатор (не се шегуваме) беше представен на изложението за игри в Токио - и канчо стана известен. В Южна Корея и Филипините обаче знаеха за нея още преди това - там тя отдавна е известна под имената tonchim и bembong.

Кой играе?

На първо място, децата си правят „клизми“. Въпреки това, веселите младежи и дори уважаваните чичовци в якета не са против да „направят щастлив“ някой, който зее по този начин. Особено младите момичета.

Всичко, което е необходимо, за да влезете в играта, е да поставите пръсти в "пистолет" (палците са свързани и повдигнати нагоре, показалците са свързани, изправени и насочени напред, останалите пръсти са преплетени), да се промъкнете към жертвата и да пъхнете пръсти в дупето й.

Daily Mail: Това не е Тоскана или Прованс, тези места в България са по-хубави!

Предполага се, че е забавно. Забавлението е една от разновидностите на "тоалетния хумор", чието ехо се намира във всяка страна. Но тези, които са получили "клизма" по някаква причина, обикновено не се смеят. И тези, които го „слагат“, не смятат, че пръстите могат да бъдат счупени по този начин, казват, че е имало случаи.

В един момент жертвите на канчо, опитвайки се да разубедят веселяците да го играят по-нататък, започнаха да ги съдят, но това не помогна много. Така че всеки, който отива в Япония да държи гърба си до стената - с една дума, защитавайте задните си части по всякакъв възможен начин.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 22.01.2023 13:52

Ппавя клизми като впръсквам бяло сладко

Цъцко

Цъцко 22.01.2023 15:40

А се опита, а неговите собствени пръстчета ще бъдат наврени в г..за му, че и вратлето му ще счупя

Шинигами

Шинигами 23.01.2023 4:01

Ми те са си малоумни - с тия дръпнати очи и микроскопични пишки..... Това им е национален дефект. На Балканите такъв жест е тежка обида и правилно. Но в Европа може да се смята вече като флирт между педали - знам ли....!?

A."T.I................LA

A."T.I................LA 23.01.2023 12:42

Ми че туй нещо е много хубаво бре ! На мене всяка заран обед и вечер комшийското мъжко магаре ми прави клизми с кожената си корава инжекция и ми е много гот и кефя се здраво.