logo

Как да свалите кубинска красавица без да ви се налага да си плащате за секса

Как да свалите кубинска красавица без да ви се налага да си плащате за секса

Най-трудното нещо при флиртуването с местните жени е, че не можете да разберете дали ви харесват наистина или само за пар

Куба винаги е била интригуваща дестинация, съчетаваща в себе си екзотика и ярки контрасти. В последните години тя става все по-отворена и достъпна за всички, които искат да се насладят на хубава музика, красива природа и първокласен ром.

За никого не е тайна, че пътуването в Куба може да бъде предизвикателство. Наред с интересната култура, страната разкрива своето незавидно икономическо положение. Мръсните улици, мизерстващите хора, очуканите соцвозила и старите сгради са неизменна част от пейзажа.

И все пак туристите признават, че хората са много дружелюбни и мили. Наистина, имайте предвид, че когато ви заговарят на улицата, повечето се опитват да ви измамят с нещо, макар и много приятелски. В почти всички градове ще видите хора, които се наслаждават на живота и на това да бъдат заедно въпреки тежкото си положение.

Най-карибският град на Куба - столица на рома, музиката и революцията

Има и нещо друго, обаче, което човек не може да не забележи – красивите жени. От служителките, които ще ви проверят паспорта на летището, до касиерките, които ще ви обменят пари в банката – няма как да не се натъкнете на някоя изумителна красавица. По време на престоя си в страната ще се влюбите поне няколко пъти.

Освен в Куба, горещи кубинки можете да срещнете и в други части на света. Избягалите от дългогодишния режим на Фидел Кастро са над 1 млн. Днес най-голяма част от тях живеят в САЩ, следвани от Испания, Италия, Пуерто Рико и Мексико.

В Щатите има 10 пътиповече кубинци, отколкото в Испания. Най-голямата им концентрация е в Маями.

Куба е една от най-безопасните страни в Латинска Америка, пише блогър в My Latin Life. Това се дължи не толкова на високия морал на хората, колкото на тежките на наказания за престъпления срещу туристи. Като например 20 години в трудов лагер.

И все пак местните намират много хитри начини да ви измъкнат пари без да се стига до насилие. И мъжете и жените са еднакво добри в това.

Най-трудното нещо при флиртуването с кубинските жени е, че не можете да разберете дали ви харесват наистина или само за пари. В началото имате усещането, че всички жени в Хавана са проститутки. Независимо дали вие заговаряте някоя жена или пък тя първа се приближава до вас – накрая всичко е за пари.

Друг проблем е, че момичетата ще си имат неприятности, ако ги видят да си говорят с чужденци, независимо дали става въпрос за проститутки или обикновени девойки. Така свалките в Куба се оказват изключително трудни.

В общи линии, когато се приближите към момиче, което ви заглежда, или ще стане въпрос за пари или тя ще бъде изключително нервна, ще се оглежда предпазливо и няма да ви погледне в очите. Това се дължи на факта, че може да си има проблеми, ако я видят да говори с чужденец. Логично, в малките градове положението е по-лошо.

Затова едно от най-добрите неща, което можете да направите, е да се облечете и да изглеждате колкото се може повече като местен жител. Ако, разбира се, и генът ви го позволява. Но внезапно ще откриете колко лесно е да говорите с местните жени вечер, когато не изглеждате като чужденец.

Ако искате да се запознаете и да флиртувате с местни момичета, избягвайте старата централна част на Хавана. Пробвайте си късмета във Ведадо – модерната част, където живеят повече заможни жители. Дамите там са малко по-нормални и по-рядко се предлагат срещу пари. Освен това са по-склонни да водят разговори – вероятно защото са от влиятелни семейства и полицията не би им правила проблем. Там се движат и студенти и рядко някои от тях се държат като проституки.

Другото важно нещо е да не се ограничавате само до Хавана. Ще имате мнго по-голям успех със заговарянето на жени, а и на мъже, в средноголемите градове като Сенфуегос и Санта Клара.

Също така е важно да си уредите въпроса с настаняването предварително. Ако искате да заведете кубинка вкъщи и сте отседнали в частен дом, вероятно няма да ви позволят да го направите. Те са задължени да запишат посещението на момичето и това би изглеждало лошо за техния бизнес.

Затова отидете в хотел. Момичето пак ще трябва да се регистрира и няма да е много съгласна, но поне в хотелите са свикнали с такива неща и ще знаят как да постъпят. Ако дамата се е съгласила да остане с вас през нощта, тя ще е наясно, че трябва да се регистрира.

Алтернативата е да намерите частна къща, известна с това, че не гледа с лошо на тези неща.

Едно от най-важните неща е от самото начало и през цялото време да демонстрирате, че няма да плащате за секс. Някои жени биха преспали с вас и едва след това започват да ви обясняват, че им трябват пари „да купят мляко на сестра си“. Бъдете категорични, че не го правите за пари. Трудно е тази тема да се изясни тактично, но е наложително.

Какво можете да очаквате от истинската кубинска жена, която не е проститутка? Те са чувствени, изкусителни и пристрастяващи. Притежават енергия, която трудно може да се види другаде. Вероятно фактор за това е липсата на социални мрежи.

Ако местна девойка ви хареса, тя ще ви се усмихне. Мъжете са по-малко тактични към жените – направо викат след красавиците. Отношенията са доста по-прости и естествени.

Кубинките са доста директни, неподправени и непримирими. Да бъдат секси им е втора природа. Те знаят много добре как да грабнат някой мъж. Ако ви харесват, няма да се срамуват да ви го кажат.

Ако искате да ви излезе късметът с кубинка, трябва да освободите своята мъжественост. Свенливостта не съществува в тази култура. Флиртувайте напористо и покажете ясно намерението си. Кубинските мъже имат много агресивен подход.

Какво може да не ви хареса в Куба от пръв поглед

Не е нужно да бъдете натрапчиви като тях, но трябва да сте по-директни, отколкото сте свикнали в САЩ или Европа. Ако тя има интерес към вас, а вие не предприемете нещо бързо, тя ще си помисли, че не я харесвате. Или че сте гей.

Поради факта, че в страната има много проститутки, трябва да си пробвате късмета с наистина много жени. Дори и да не изглеждат като жрици, в много случаи жените, на които сте хвърлили око, ще ви искат пари.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!