logo

Какви са най-странните капризи на заможните туристи

Какви са най-странните капризи на заможните туристи

Момиченце се затъжило за хамстера си, доставят го през океана

Пътуващите с пари имат свои странности. Експертите на луксозна компания са съставили своя собствена оценка на най-странните желания и проблеми, които трябва да бъдат решени по искане на заможни туристи.


Например, американка по време на пътуването си до Венеция загубила телефона си. Тя помолила служител на туристическа компания да й купи телефон в САЩ и да й го донесе, за да го предаде лично. Заявката била изпълнена по най-добрия начин.

Най-негостоприемното място на Земята - само тук няма никакъв живот


А възрастна двойка, на 25-годишнината от сватбата си, поръчала на живо пони, иконом и две чаши шампанско в един от хотелите за пристигането си. След пристигането си мъжът качил жена си на кон, а след това икономът им подарил пенливо вино. Всички били развълнувани.


Но за едно от най-екстравагантните искания експертите на компанията смятат молбата да доставят хамстер на лястото на почивкала. Дъщерята на известна личност по време на ваканцията била много притеснена как се чувства нейният домашен любимец.

Имате само ден за Прага? Ето как да не пропуснете най-хубавото

Момичето било толкова разтревожено, че домашният любимец бил доставен незабавно в хотела на семейството. Животното пътувало с придружител, пътуването било напълно безплатно, а хамстерът бил предаден лично на стопанката си. Всички бил много доволни. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай