Пилоти и стюардеси разкриха най-скандалните причини за сваляне на пътници от самолета

Пилоти и стюардеси разкриха най-скандалните причини за сваляне на пътници от самолета

„Три неща се влошават с надморската височина. Нахалниците, задниците и алкохолиците", разказва потребител

Пилоти на самолети разкриха най-шокиращите причини, поради които са гонили пътници от самолет.

Дискусията беше разпалена в нишката на Reddit, просто озаглавена Flying, когато един потребител се обърна към работещите в пътнически полети: „Случвало ли ви се е да изгоните пътник от полета си?“

Той обясни: „Тази сутрин попаднах на бездънна яма от видеоклипове в YouTube на пътници, които се оплакват, че са били изритани по многобройни причини".

Публикацията скоро получи отговори със зашеметяващи истории, включващи пияни "задници" и пътници, гледащи порно.

БГ въздушен ас разкри защо пилотите не ядат една и съща храна по време на полет

В оригиналната публикация, която наскоро се появи отново, потребителят попита: „Чудех се дали някой от вас някога е изгонвал пътници и защо? И някога имали ли сте проблеми заради това?"

В отговорите повечето споделиха, че пияните пътници са основната причина.

Един човек написа: „Да. Изхвърлих няколко през годините. Най-вече за това, че е бил в нетрезво състояние преди качване. Премахването на пътник е нещо, което не приемате с лека ръка, тъй като знаете, че в крайна сметка това ще бъде история. Уверете се, че спазвате всички фирмени процедури и няма какво да ви кажат или направят.“

Друг коментира: „Да. Тази сутрин. Взел твърде много хапчета и пил твърде много. Едва можеше да върви - нямам представа как са минали през агента на проверката. Свалих го и трябваше да изчакам известно време, за да си вземе багажа. Имах 64-минутно закъснение заради това.“

Трети човек добави: „Стюардеса съм, но имам хора, които са били отстранени за интоксикация, нападение, неспазване на указанията на членовете на екипажа, болни пътници и т.н. Пилотите всъщност не трябва да се справят с пътниците по време на полета, но ние го правим, така че е по-добре да премахнем хората, ако смятаме, че ще причинят повече проблеми във въздуха.“

Друг написа: „Три неща се влошават с надморската височина. Нахалниците, задниците и алкохолиците. Най-добре да ги оставим на земята".

Още един шокиращ разказ: „Момче се задоволява под одеяло и гледа порно на телефона си. Накара младата дама, която седеше до него, да се чувства малко неудобно. Изглеждаше много шокиран, полицаите дойдоха да го преместят на по-добро място. Между другото, не бих използвал одеялата на самолета"

Друг добави: „Да – два пъти за 15 години. Единият беше много, много агресивен холандец, другият беше много, много, много дрогиран човек, който беше толкова надрусан, че дори не можеше да седне на мястото си, без да предизвика сцена".

Един сподели: „О, да – пияна дама, която удари агента на портала, след което реши, че като му покаже гърдите си това ще ѝ осигури място в самолета".

Пияна бременна дама си налива собствено вино.

Човек, който донесе свои смесени напитки и беше предупреден, докато се качваше, и се държеше съобразително, докато не се отдръпнахме. След това той си наля още едно питие и се подигра на стюардесата, казвайки, че не може вече да го спре.

„Човек пуши трева в банята по време на полет и задейства алармите за дим в тоалетната. Органите на реда ни посрещнаха на портата".

Но разкритията не спряха дотук.

Извънредна ситуация на борда на самолет! Жена тръгна да ражда и пилотът...

Един човек написа: „Наскоро свален мой пътник накара друг човек да отвори аварийния изход на терминала, за да му осигури достъп до самолета. Въпросният пътник пристигна със закъснение на изхода, след като агентите на гейта бяха затворили полета и вече не присъстваше на изхода. Тъкмо се канехме да затворим вратите, когато управителят на кабината попита защо един пътник се е качил, след като качването приключи.

След известно разследване стана ясно, че той използвал пожарния изход, получил е достъп до пистата и по този  начин до самолета, без да бъде чекиран правилно. По време на процеса бяха нарушени правилата и законите за сигурност на летището. Полицията беше извикана да го свали от самолета и последното, което знам, е, че той всъщност беше арестуван". 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай