logo

Пътешествениците избраха авиолиния номер едно в Европа

Пътешествениците избраха авиолиния номер едно в Европа

Най-голямата платформа за пътешественици TripAdvisor наскоро обяви коя е най-добрата дестинация на света според избора на потребителите си. Те посочиха като най-добро място за пътуване британската столица Лондон.

Победителят в класациите на сайта, който препоръчва пътувания и ресторанти на хората от цял свят, се определя с алгоритъм, който анализира милиони ревюта и оценка на хотели, ресторанти и атракциони.

Най-мръсните места в самолета и най-чистата авиокомпания в света

Сега от TripAdvisor разкриха коя е най-добрата авиокомпания в Европа. Тя е била избрана за най-добър превозвач на база цена и обслужване.

Първото място в класацията отива при Jet2.com – британска нискотарифа компания, която има редовни и чартърни полети. Тя е третата най-голяма британска компания с регулярни полети. Централата ѝ е на международното летище „Брадфорд“ в Лийдс, но има бази и в Манчестър, Белфаст, Единбург и др., включително и Лондон.

Не е за вярване какво съкровище има в това жилище на пъпа на Париж, заключено от 1939 г. (СНИМКИ)

Най-добри авиокомпании бяха обвени и според категории на пътуването: първа класа, бизнес класа, премиум икономична и икономична. Победители бяха посочени и в категории най-добра нискотарифна компания, най-добра основна авиокомпания, регионална и т.н.

Jet2.com грабна приза и за най-добра нискотарифна компания в Европа, а „Върджин Атлантик“ беше посочена за най-добра основна главна авиолиния на Стария континент.

Най-романтичното място на света, което престижен конкурс обяви за "Раят на влюбените"

„Да спечелиш пет престижни награди от TripAdvisor е постижение, с което истински се гордеем. То показва, че Jet2.com е световен лидер, когато става дума за предоставяне на първокласна услуга. Наградите са живото доказателство, че инвестициите в обслужването на клиенти се отплащат, защото са базирани на преживяването, което клиентите получават“, заяви Стив Хийпи, изпълнителен директор на Jet2.com.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай