Пътник побесня и направи в самолета нещо, което никой не иска да преживява ВИДЕО

Пътник побесня и направи в самолета нещо, което никой не иска да преживява ВИДЕО

Мъжът започнал да се държи агресивно малко след излитането, като настоявал да бъде върнат обратно

Пътници на полет от Пакистан до Дубай изживяха най-големия си кошмар, след като мъж се разбесня и започна да рита един от прозорците на самолета докато е във въздуха.

Появиха се кадри, на които се вижда как стюарди се опитват да успокоят развилнелия се пътник, който удря и рита седалките и плаши останалите хора. Той чупи една от щорите на прозорците, а те му крещят: „Не прави това!“.

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

Мъжът започнал да се държи агресивно малко след излитането, като настоявал да бъде върнат в Пакистан. Но самолетът вече бил излетял и той ставал все по превъзбуден по време на пътуването, съобщава „Дейли Мейл“.

 

Първо започнал да се моли на пътеката, когато би трябвало да си е на мястото. Стюардите го върнали на седалката. Той бил бос, а по-късно свалил ризата си и останал по потник.

 

Защо жена се влюби в най-неприятния за нея пътник в целия самолет

След като мъжът станал още по-агресивен, капитанът на полета се свързал с въздушния контрол в Дубай, за да повика охрана на летището. Веднага след кацането мъжът бил арестуван и сложен в черния списък на Пакистанските международни авиолинии.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Шибек

Шибек 24.09.2022 20:21

Туй е заради кръвосмешението от което се е пръкнал, всички арабюги са така