logo

Рускиня посочи кои туристи трябва да забравят за ол инклузив хотелите

Рускиня посочи кои туристи трябва да забравят за ол инклузив хотелите

Пътешественичката нарече първия тип летовници „дистрибутори на звезди“

Рускинята изброи пет категории туристи, които не са подходящи за почивка в турски ол инклузив хотели. Тя сподели мнението си в личния си блог.

Тя нарече първия тип летовници „дистрибутори на звезди“ - така авторът характеризира хората, които обичат да спорят дали нивото на обслужване в хотел съответства на декларирания брой звезди. Пътешественичката отбеляза, че като правило такива туристи не знаят на каква основа се възлагат на места за настаняване.

Тя също така посъветва хората, които са чувствителни към топлина, да се откажат от такава почивка. Според нея понякога дори морето не може да спаси от прегряване.

Кое е най-подходящото време да покорите Малдивите

Тя описа друга категория гости с думата „боляри“.

„Те се ръководят от принципа: „платих - всички са ми длъжни“, обясни авторът и добави, че въпреки че обслужващият персонал в Турция се грижи за гостите, те няма да се унижават пред арогантни хора.

Отделно рускинята открои пътешественици, които искат да получат луксозна ваканция „за стотинки“ - например да си купят билет до хотел „ол инклузив“ за 14 дни за 600лв. за двама.

1 млн. долара за нощувка – по-тузарско няма накъде

Момичето описва петата категория като „мързеливи“ туристи. Това са пътници, които не обичат да губят време в търсене на добър хотел.

„Да вземеш първото нещо, което ти хареса за цената, определено не си заслужава. По-добре е да попитате приятелите си за хотелите, да видите отзиви на блогъри или да прочетете в сайтовете“, препоръча момичето.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай