logo

Секс запис в кабината на самолет изяде главата на пилот 18+

Секс запис в кабината на самолет изяде главата на пилот 18+

28-годишният пилот и инструктор, който е женен, убедил 21-годишна девойка да му пусне срещу обещание

Руски пилот беше уволнен заради секс запис с жена-кадет в пилотската кабина. Авиошколата в Сасово изгони авиоинструктора и неговата ученичка за това, че превключили самолет на автопилот, за да могат да се снимат как правят секс вътре.

28-годишният пилот и инструктор, който е женен, убедил 21-годишната девойка да прави секс с него, като в замята тя щяла да получи допълнително летателни часове, съобщава „Дейли Стар“.

Защо пилотите на самолети нямат бради

Двамата били в кабината на самолет „Чесна 172“ в Рязанска област, когато записали горещата си сесия. Видеото било разпространено онлайн и двамата били разпознати, след което били изгонени от авиошколата.

Според запознати, ученичката първоначално отклонила предложението на пилота, защото той бил женен, но се съгласила, когато той ѝ обещал допълнително обучение. Когато я разпитали за случилото се, тя казала, че самолетът бил на автопилот, а двамата само се целували и прегръщали.

Стюардеси накараха пътничка да се съблече пред всички, причината е шокираща 18+

По-късно тя обяснила, че случката е еднократна и не се е повтаряла. Скандалът излязъл наяве, след като тя се скарал с друг кадет, който решил да пусне онлайн скандалния запис.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

дедо

дедо 03.06.2022 10:08

Аз пък си мислих,че са се дръндосвали.Жалко.

Грубер

Грубер 04.06.2022 14:39

Поредният кликбейт, жълтакави писарушки. Или не знаете какво е секс, или сте малоумни.