logo

Спипаха на калъп двойка в самолет, а после... ВИДЕО

Спипаха на калъп двойка в самолет, а после... ВИДЕО

Смутен и скандализиран от гледката, стюардът веднага затваря вратата, докато пасажерите избухват в смях

Двойка бе изловена в изключително деликатен момент на интимност от пасажерите на полет на нискотарифна авиокомпания, изпълняваща курс от английския град Лутън до испанския остров Ибиса.

Във видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда как член на екипажа е пред една от вратите на тоалетната в самолета, докато пътниците в близост се подхилват и веселят, насърчавайки стюарда да отвори вратата на кабинката.

Секс запис в кабината на самолет изяде главата на пилот 18+

Когато го прави, всички виждат двойката в тоалетната – със смъкнати гащи и в похотлива поза. Смутен и скандализиран от гледката, стюардът веднага затваря вратата, докато пасажерите избухват в смях, а някои от тях дори успяват да уловят интимния момент в клипче от две-три секунди.

От авиокомпанията съобщиха, че на летището в Ибиса е имало полиция, която получила сигнал във връзка „с поведението на двама от пътниците“ на борда на самолета. Случаят е от 8 септември.

Защо пътниците масово искат да правят секс на борда на самолет

Въпреки че няма специфична наредба, която да забранява сексуалните отношения в самолет, все пак може да бъде наложено административно нарушение – за проява на ексхибиционизъм, или неспазване на правилата за безопасност по време на полет.

 

Коментирай

Капитана

Капитана 18.09.2023 17:29

Пък в компанията Райън Ер всички пилоти са опъвали Маргарита Александрова стюардесата!