logo

Стюардеса с топ 5 съвета как да се опазим от крадци в хотела

Стюардеса с топ 5 съвета как да се опазим от крадци в хотела

Момичето препоръча да разберете предварително къде са изходите

Стюардеса, която пожела да остане анонимна, изброи няколко начини да се предпазим от крадци, докато сме на почивка в хотел. За това пише Yahoo News позовавайки се на акаунта на момичето в TikTok.

Според стюардесата, преди всичко, когато се настаняваме в хотелска стая, трябва да прегледаме всички стаи, килери, бани, както и пространството зад завесите. Освен това момичето подчертава незабавно да проверим правилно ли работи телефонът.

Тайнственото езеро Фундузи, от което е невъзможно да се вземе капка вода

Освен това стюардесата посъветва да поставите куфара си до вратата. Според нея никой няма да може да залепи тел или друго устройство за разбиване на ключалки отдолу. Като допълнителна мярка за сигурност тя покрива резето на вратата с кърпа, за да затрудни отварянето на вратата отвън.

В заключение момичето препоръча да разберете предварително къде са изходите при пожар и да оставите телевизора включен, когато сте извън стаята. 

Тя също така призовава за изтегляне на едно от приложенията, което ви позволява да използвате телефона си като охранителна камера. По този начин можете да оставите устройството в стаята и да наблюдавате дистанционно какво се случва./pochivka.blitz.bg

 

Коментирай

дидо

дидо 31.05.2022 12:45

защо блиц дава на кукумицини да пускат и превеждат статии.... истеглйане на приложение да си наблудаваш стаята.....другото даже не ми се коментира