logo

Тайното село, което крие супербогатите британци

Тайното село, което крие супербогатите британци

Има малко имоти за продажба в този район

Във Великобритания "тайно" село се превърна в истински "кошер" за супербогатите хора, които живеят там или идват на гости.  

Кацнало високо в стафордширските хълмове, село Хортън е дом на много богати, говорят, че е дом на много бизнесмени и дори супермодели, пише Daily Star.

Според журналистката Ясмин Сарвар районът е престижен и живописните селски пътеки около него нямат дупки, каквито могат да се видят в други части на окръга. В района има малко удобства, конете и велосипедите са по-често срещани от колите и има малко недвижими имоти за продажба в района.

Красиви плажове и много богати германци: това е европейският Хемптънс

Има малко имоти за продажба в този район. 

„Хортън е известен в съседните градове като „скритото село“, защото хората са чували за него като за енория, но никой не знае къде е самото село. Всички са богати тук – това е доста луксозен район. Повечето хора изглежда се преместват в Хортън - няма много хора от тук. Има много успешни жени в Хортън. Една от тях кани всички селяни на партитата си. Никога не съм пил толкова много шампанско в живота си. Имаше супермодели, знаменитости и всякакви важни души“, каза един от жителите на селото, който пожела да остане анонимен.

(Снимки: StokeonTrentLive)

Председателят на селския съвет на Хортън Роджър Бол каза, че Хортън е доста хубаво място.

Едно и също нещо се забелязва в 15-те най-богати държави

"Когато за първи път се преместих тук през 1968 г., всъщност не исках, но трябваше да се преместя някъде, където мога да си позволя да купя недвижим имот, и се озовах тук. Сега никога няма да напусна това място. Разбира се, тук е малко по-студено, има мъгли и лошо време, но това е чудесно място за живеене“, каза Роджър Бол.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай