logo

Красиви плажове и много богати германци: това е европейският Хемптънс

Красиви плажове и много богати германци: това е европейският Хемптънс

Това е най-скъпият остров в Германия, има многобройни луксозни ваканционни апартаменти по белия пясъчен плаж, който се простира на километри по морския бряг

Както жителите на Ню Йорк си имат студеното, но привлекателно море и Хемптънс , така и германците си имат специално място за отдих. Това е Зюлт - най-добрата дестинация за почивка в страната. 

За да придобиете представа за Зюлт, си представете около 40 километра пясъчни плажове на запад, огромното Ваденско море на изток и минерални извори с отлични уелнес процедури. Зюлт е наистина перлата на Северно море, популярна дестинация за активни туристи и гастрономи с изискан вкус.

Истина или мит: Вярно ли е, че не можеш да се удавиш в Мъртво море?

Остров Зюлт се намира между Северно море и Ваденско море в националния парк Шлезвиг-Холщайн Ваден. Това е дестинация, за която казват, че е Хемптънс на Хамбург - място, което става все по-популярно сред туристите през последните години.

Остров Зюлт, особено град Кампен, традиционно е бил известен като място за срещи на германското висше общество. Много богати германци все още имат ваканционни къщи там. Следователно това е най-скъпият остров в Германия, има многобройни луксозни ваканционни апартаменти по белия пясъчен плаж, който се простира на километри по морския бряг.

Само няколко части са залесени, така че плажът изглежда напълно откъснат от останалата част от земята и допринася за усещането за допълнителна изолация.

До дестинацията има отлична пътна инфраструктура, а туристите идват все по-рядко с колите си. Те пристигат предимно с влак, защото обръщат все повече внимание на опазването на околната среда. Стената на язовир "Хинденбург" осигурява връзка със сушата, така че може да се стигне с алтернативни транспортни средства, като велосипеди, пише B92.

Дългите и просторни плажове с характерни плетени шезлонги на сини и бели ивици са символ на релакс и лукс. В допълнение към всички удобства, предлагани от многобройните заведения за хранене и хотели, туристите се наслаждават на активна почивка, включваща всякакви дейности на вода. От ветроходство, сърф и плуване до наслаждаване на плажа и слънцето.

Интересно е да се отбележи, че германците са много екологично съзнателни и че опазването на природата е техен основен приоритет. Така, например, всеки турист, който напуска плажовете на Зюлт, трябва да изтръска пясъка от дрехите и чехлите си, за да остави "наследство" за следващите поколения.

Това е най-добрият плаж в света!

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Vitosha

Vitosha 31.03.2023 9:40

Nice pictures but nobody's is in the water