logo

Това е най-добрият плаж в света!

Това е най-добрият плаж в света!

Баия до Санчо представлява пясъчен рай, заобиколен от гъста зеленина, цветни риби, морски костенурки и делфини

Баия до Санчо във вулканичния архипелаг Фернандо де Норонга, разположен на приблизително 300 километра от бразилския бряг, е обявен за най-добрия плаж в света през 2023 г. от пътешественици на Tripadvisor.

Наричат ​​го още райски плаж, което не учудва онези, които са стъпвали поне веднъж в живота си на него. Това е красив пясъчен плаж, заобиколен от гъста зеленина и синия Атлантически океан, където плуват цветни риби, морски костенурки и делфини.

Не е лесно да се стигне до него, което допринася за неговата уникалност. Можете да наемете лодка и да отплавате до него или да дойдете пеша по тясна и стръмна пътека.

Топ дестинации в Европа, които да посетите преди 30

Баия до Санчо спечели за шести път в избора на пътешествениците за най-добър от най-добрите, в който участваха потребители на Tripadvisor въз основа на техните оценки, събрани между 1 януари и 31 декември 2022 г.

Трите най-добри плажа в Турция

Бразилският плаж в списъка на най-добрите е следван от Eagle в Аруба, докато бронзовият медал отиде при Cable Beach в Западна Австралия.

В селекцията на най-добрите има само три плажа от Европа - Reynisfjara beach с черен пясък в Исландия на 4-то място, Praia da Falesia в Португалия на 6-то място и Spiaggia dei Conigli в Италия на 8-мо място.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай