logo

Тигрова акула уби млад руснак в популярен курорт ВИДЕО

Тигрова акула уби млад руснак в популярен курорт ВИДЕО

"Тази месомелачка стана за 20 секунди, той просто беше завлечен под водата“, разказа почерненият баща на жертвата

Баща изживя най-големия кошмар в живота си, наблюдавайки как синът му е разкъсван от тигрова акула. Младежът крещял: „Татко, спаси ме“, но мъжът не можел да направи нищо.

Ужасът се разиграл на популярния египетски курорт Хургада. Юри Попов наблюдавал безпомощно от брега как 23-годишният му син Владимир е нападнат от хищника докато е във водата и го завлича към дъното.

Какво се случва? Туристи, редом до акули, на красив плаж ВИДЕО

Паникьосани туристи се разбягали от водата, а някои крещели на Владимир да плува далеч от акулата. Тя, обаче, го разкъсала.

По-късно хищникът бил уловен от рибарска лодка и закаран на брега, където бил убит, съобщава „Дейли Мейл“.

„Отидохме на плажа да почиваме. Синът ми беше нападнат от акула, всичко стана за секунди“, разказа почерненият руски турист.

Около сина му не е имало други членове на семейството му, които да му помогнат. Според първоначалната информация 23-годишната приятелка на загиналия е успяла да се спаси от атаката.

 

„Каква помощ може да се даде? Тази месомелачка стана за 20 секунди, той просто беше завлечен под водата“, каза още Попов.

„Това е абсолютно нелепо съвпадение, защото това е безопасен плаж. Наоколо има кораби и яхти. Тук не се е случвало никога. Обикновено нападат на диви плажове. Това е просто някаква зла съдба“, споделя още той.

Владимир е живял от няколко месеца в Египет заедно с баща си. Тялото му ще бъде кремирано и тленните му останки ще бъдат изпратени обратно в Русия.

Как да спасим живота си при среща с акула

Нападението е запечатано на видеокадри. Египетските власти са потвърдили, че младият руснак е бил убит от акула. Учени ще установят дали тази акула е виновна и за предишни инциденти в района.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Прикриват инцидентите

Прикриват инцидентите 11.06.2023 8:28

"Тук не се е случвало никога." ... "Учени ще установят дали тази акула е виновна и за предишни инциденти в района." Е как има инциденти ако не се се случвало никога?