logo

Това е най-красивата продавачка на шишчета, няма да познаете откъде е

Това е най-красивата продавачка на шишчета, няма да познаете откъде е

В крайпътно кафене на една от тайванските магистрали  работи жена, която неочаквано стана много популярна сред потребителите на мрежата. Купувачите й обсъждат не месните ястия, които продава, а нейната невероятна красота и фигура. Славата е свършила своята работа, а сега местните жители и туристите не могат да смогнат да се снимат с атрактивната продавачка.

Саудитките масово свалиха хиджабите! Вижте как изглеждат красавиците, които доскоро се забулваха


Красавицата продавачка в Тайван може направа да бъде наречена атракция на страната. Наскоро островът номинира най-красивата продавачка на риба. Вярно, тя не се радва с титлата си дълго. И сега тя има съперничка.

Жителката на острова Руо Ян работи в крайпътно кафене и заедно с роднините си изпича месо и го продава на гладни туристи, които пътуват до Националния природен парк Алишан. Планинският район на Тайван е известен със своите спиращи дъха гледки.

Сеир! Реални СНИМКИ, които доказват, че по летищата може да видите абсолютно всичко

Но се оказа, че по пътя към планините Алишан има нещо, което също спира дъха. Един от пътешествениците засне красива жена да работи в крайпътно кафе близо до магистралата, водеща към планинския регион. Той публикува видеото в социалните мрежи и написа под него, че продавачката, с която се е срещал, е „богинята на барбекюто“. И, очевидно, той харесал не толкова препеченото месо, колкото  тази, която му го продала.


Видеото стана популярно, а атрактивната продавачка беше затрупана от фенове - минаващите туристи искат да вечерят в това кафене и да получат барбекю от ръцете на тази красавица. Журналистите от азиатските медии успяха да научат повече за хубавата продавачка: тя е на 36 години и продаването на печено месо за нея не е основната й дейност.

От 19-годишна възраст Руо работи като модел и изпълнява песни, а по време на празниците се прибира при семейството си, за да помогне в работата в кафето, пише ETtoday. В началото на март, когато бяха заснети кадрите, които я направиха популярна, жената дошла да посети роднините си само за два дни. Но това било достатъчно, за да привлече нови клиенти в кафенето.

Сред постовете на момичето има и снимки в народни носии. Руо е от коренното племе Цоу - местните жители на Тайван - и почита произхода си.

Какво се крие зад блясъка на Истанбул? Вижте Балат - квартала, в който туристи не стъпват

И изглежда, че моделката добре знае, че тайната е не само в най-популярните снимки, но и на големите продажби в кафето-барбекю.

Руо научи за славата си сред туристите от приятели в социалните мрежи, които й съобщили, че кафенето на семейството й е обсъждано на туристически форуми и се нарича място, което трябва да бъде посетено - заради красивата жена, разбира се. Моделката била приятно изненадана и скромно коментира тази новина, пише AsiaOne.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай