logo

Турист почина от коронавирус насред оживена улица

Турист почина от коронавирус насред оживена улица

Първоначално помислили, че Жерар Филип Фоле кара пиян мотоциклета си

Френски турист почина от коронавирус насред оживена улица в Бали в понеделник, 23 март, съобщава news.com.au.

Според изданието 72-годишният Жерар Филип Фоле е починал миналата седмица в Денпасар. Качил се на мотоциклет, за да шофира по една от главните улици на града и изведнъж паднал мъртъв.

Първоначално сметнали, че причината за смъртта за мъжа е инфаркт или алкохолно опиянение - в навечерието французинът публикувал снимки от бар в социалните мрежи и за това медиите го нарекоха „пиян турист“.

5-те най-странни градове в света, където не всеки се осмелява да отиде

Един от очевидците на смъртта на французина казал пред репортери, че всичко изглеждало така, сякаш мотоциклетистът наистина е бил отровен от алкохол или е получил инсулт. Веднага след инцидента полицията се обадила в екипа за реагиране на случаи на коронавирус.

„Човекът дишаше много учестено, бледнееше, устните му станаха сини. Той почина преди да дойдат лекарите “, казва местен жител.

Няколко дни по-късно резултатите от съдебномедицинската експертиза показват, че Фоле е заразен с коронавирусна инфекция.

Според The Jakarta Post, преди това в провинцията са били потвърдени само четири случая на заболяването, един от пациентите е починал. Първата жертва на коронавирус в Бали беше британски гражданин.

Осмото чудо на света: Етиопската църква, която е пропаднала в земята

Общо 369 случая на коронавирусна инфекция са потвърдени в Индонезия, 32 души са починали. Коефициентът на смъртност в страната се счита за един от най-високите сред останалите държави от Югоизточна Азия.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 29.03.2020 20:48

http://coronavirus.eti.pw