logo

Влогър попадна при първобитно племе на остров, тяхната реакция шашна мрежата ВИДЕО

Влогър попадна при първобитно племе на остров, тяхната реакция шашна мрежата ВИДЕО

Хората на него живеят първобитно и почти не са виждали бели хора

Влогър посети един почти девствен остров в Южния Тихи океан, „един почти забравен рай“, както той сам го нарича. Там той беше посрещнат от местно племе, живеещо в почти пълна изолация от останалия свят.

При вида на белия мъж туземците буквално полудяват.

Извънземни живеят с това индианско племе и даже му помагат в битки

Австралиецът Мос посещава остров Куакеа, който е част от най-северните острови на малката държава Вануату. Хората на него живеят първобитно и почти не са виждали бели хора.

Мос стига до Куакеа от друг близък остров с помощта на Брет, който го превозва на лодката си. Дядото на Брет след войната се е заселил на това място със специалното разрешение на местното племе и станал един от малкото бели хора, влезли в контакт с него.

Когато Мос стъпва на Куакеа, местните хора го очакват на брега. Те носят лъкове и стрели, облечени са само с препаски. Когато виждат белия мъж надават страшни викове, грабват го и го завличат в джунглата. Австралиецът не може да повярва какво му се случва.

Но всъщност цялата сцена е една огромна еуфория сред племето, което рядко има такива посетители. Те го водят за ръцете, някои мъже дори са насочили стрели срещу него, а в същото време нямат търпение да го пипнат и да го заведат в селото си.

Там Мос и Брет са посрещнати със специални почести от вожда на племето, а тяхна чест са изпълнени и ритуални танци. Оказва се, че вождът знае английски.

Последните жени от племето апатани, които правят нещо немислимо с лицата си СНИМКИ

„Аз съм на най-северната островна група във Вануату, няма магазини, почти няма електричество или рецепция и ще ядем всичко, което хванем от океана или на сушата“, споделя Мос за преживяването си. От неговото видео, което е гледано над 3 млн. пъти, се вижда, че той е имал късмета да посети едно наистина райско място.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

извънземен--мале мале

извънземен--мале мале 11.12.2022 10:30

Извънземен по погрешка попадна на жители на Земята.Тяхната реакция шашна търсещите го извънземни екипи

UFO

UFO 11.12.2022 11:29

Извънземен попаднал в софийско село... за 3 месеца се научил да жули пърцуца, да псува на макя и да вика - ти мене уважаваш ли ме!

из доклада на извънземния

из доклада на извънземния 11.12.2022 11:35

На планетата има елементарни форми на интелект, наричат се хора. Странното е, че са открили елексира на живота - викат му ракия! Консумират го със смес от разстения - шопска салата. Мисля, да поостана и да изследвам тази планетка по обстойно.

Аборигени

Аборигени 12.12.2022 6:50

Тия не бяха ли човекоядци?

Большой Театро

Большой Театро 12.12.2022 6:57

Цяла постановка му спретнаха на бледоликия. А накрая се показаха с тениските.

простотия

простотия 12.12.2022 13:07

Престъпление е да ходиш при племена ако са такива .Можеш за им занесеш зарази и да избиеш цялото племе само и само заради интернетният си ехсибиционизъм

Мераклийка

Мераклийка 12.12.2022 16:10

А СЕХ дали е имало?

Наивник

Наивник 13.12.2022 2:24

Оказва се, че вождът знае английски.... почти няма електричество или рецепция....... ХАХАХАХАХАХА

К'во е влогър

К'во е влогър 13.12.2022 8:13

Влогър това не беше ли п..аст дето се прави на шут и публикува глупотевините си? Следващото племе може да го хапне.

Гена

Гена 10.09.2023 16:49

Това беше глупава измислица и за тока и за извънземните и всичко е една такава глупост.горките хорица няма какво да пишат и измислят дивотии.и знае ли човек ако тоя журналист са го посетили извънземните....