logo

Хитро: Натали Уин разкри как да не плащате за излишния багаж в самолета

Хитро: Натали Уин разкри как да не плащате за излишния багаж в самолета

Пред очите на изумена рецепционистка тя извади от един куфар купчина дрехи

Преди да лети с полет на авиокомпания Thomas Cook Airlines до Канарските острови, младата дама Натали Уин измисли интересен вариант, с който да не плаща допълнителния си багаж. 

Под якето си Натали навлича голяма част от багажа си. Дали това е възможно? Оказва се, че да. 

При регистрацията на багажа се оказа, че теглото му надвишава допустимата норма от 6 кг с почти 3,5 кг. Това е лимита за ръчен багаж, който можете да вземете със себе си в кабината. За допълнителните килограми на пътничката беше предложено да плати 118 USD , но тя не беше готова да се раздели с тази сума.

Готови ли сте за лятото? Това са трите най-топли морета СНИМКИ

Пред очите на изумена рецепционистка тя извади от един куфар купчина дрехи: 7 рокли, жилетка, пола, къси панталони и два чифта обувки, и всичко това сложи върхи себе си. Въпреки недоволството на служителя на летището, Натали трябваше да бъде допусната да се качи, тъй като тя формално не е нарушила правилата.

За да спести 118 USD, момичето трябваше да изтърпи подигравките на своите спътници, които й предложиха да опакова дрехи в чантите си, освен това тя почти припадна от жегата.

Служителите на авиокомпанията сравняват нейната изобретателна постъпка с епизод от популярния някога телевизионен сериал „Приятели“, в който героят, за да отмъсти, облече целия гардероб на приятеля си.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

дакси

дакси 15.06.2022 10:54

проста пача

Who Cares

Who Cares 15.06.2022 23:18

И как е успяла с 2 чифта обувки?