logo

Би ли платил някой 250 милиона долара, за да живее на върха на света?

Би ли платил някой 250 милиона долара, за да живее на върха на света?

Зашеметяващият мезонет е венецът на Central Park Tower в Ню Йорк, който е и най-високата жилищна сграда в света.

Зашеметяващият пентхаус се простира на 1750 квадратни метра от 129-ия до 131-ия етаж.

Разкошният мезонет със стъклени стени от пода до тавана се състои от седем спални, 11 бани, две кухни и няколко всекидневни и стаи за забавления.

Етажите са свързани с атрактивно изваяно стълбище. Акцентът на това грандиозно убежище е частната тераса от почти 140 квадратни метра с изглед към Сентрал Парк и река Хъдсън.

 

С налични три масивни етажа, последният етаж в момента е конфигуриран като частна бална зала или пространство за забавление, което може да бъде най-високият частен дансинг на Земята.

Тази държава беше една от най-богатите, но се провали с гръм и трясък

Пентхаусът може също да постави рекорд за най-скъп дом на Земята.


Настоящият рекордьор е пентхаус за 238 милиона долара на Central Park South Street 220, който беше закупен от милиардера Кен Грифин през 2019 г.

Въпреки красивата гледка и огромната площ, цената от 250 милиона долара не изглежда напълно оправдана, но Гари Барнет, президент и основател на Extell Development, чиято компания стои зад кулата Central Park, казва:

Мистичният кръгъл остров Хай Бразил със светещи хора и черни зайци ВИДЕО

„Има много произведения на изкуството, които струват 100 или дори 200 милиона долара. Когато сравните това със 17 000 квадратни метра стомана, тухли и стъкло на върха на света, това изглежда като напълно оправдана цена.“


Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай